Citat:
Uporabnik Spirit pravi:
Tega še nisem kupoval, lahko kdo svetuje kje se mi jo najbolj splača kupit? Gre se za uporabo v kuhinji.
Citat:
Uporabnik Spirit pravi:
Tega še nisem kupoval, lahko kdo svetuje kje se mi jo najbolj splača kupit? Gre se za uporabo v kuhinji.
Citat:
Uporabnik Gal1 pravi:
Baje pa vse "kamene soli" belijo z nekim postopkom, da je lepša na izgled.
Citat:
Uporabnik Spirit pravi:
Okej no, sem popravil naslov, ker ste se vsi zapičili v besedo Himalajska.... potem pa govorimo o alpski soli, recimo taki ki so jo kopali v Salzburgu ampak je žal ne več i think. To pa ni mit, vemo da obstaja rudnik, je slana in celo zbita skupaj.
Torej kakšna sol iz Alp?
Citat:
Uporabnik bizi pravi:
Citat:
Uporabnik Gal1 pravi:
Baje pa vse "kamene soli" belijo z nekim postopkom, da je lepša na izgled.
Soli ni treba nič beliti, ker je po naturi snežno bela.
Citat:
Uporabnik Sniper pravi:
Sol 7001. Kopljejo jo v Hallstattu, pakirajo v Ljubljani.
naplahtali so te. poskusi doma - garantirano ti ne bo uspelo z nobeno soljo. to pa zato ker so druge stvari bolj pomembne kot sol.Citat:
Uporabnik dsf pravi:
Samo pripomba. Če delate suhomesnate izdelke se le ti menda pokvarijo oziroma ne ratajo če ne uporabljaš morske soli. Zakaj ne vem , tako so mi povedali ko sem bil tudi sam pameten s kameno soljo.
Mi uporabljamo isključno jadransko sol.