z integralom pa smo se v šolo vozili.....Sinuse skos uporabljam...tangice so tut kr doskrat v igri.
Evo. Dobil 3 dnevni počitek, ker sem napisal da bo moderator ploskal nacističnim prispevkom uporabnika sixpower .
Glej ga hudiča, ti prispevki pa niso pobrisani, se pravi ploskaš po tiho! Barabin
Evo. Dobil 3 dnevni počitek, ker sem napisal da bo moderator ploskal nacističnim prispevkom uporabnika sixpower .
Glej ga hudiča, ti prispevki pa niso pobrisani, se pravi ploskaš po tiho! Barabin
Pa saj je bilo že javno priznano, da je moderator, ker je v rit lezel in drugega primernega za moderiranje ni bilo.. Pol pač vzameš, pa čeprav je ološ...
zna bit da je alter edini forum na svetu, kjer lahko moderatorja zmerjaš z izmečkom... i nikome ništa
Naš vrli moderrator bi rekel "prispodoba" - kot je on zmerjal mirsi -ja z opico - "i nikome ništa."
Pa - nisem ga zmerjal z izmečkom...
nisi nič primerjal, ampak si kar direkt napisal da je ološ
jest sicer nisem native speaker, tko da tega na znam direkt prevest, sem pa tolk star da točno vem, kakšen pomen ima ta izraz
tko da... cut the bullshit
te pa se javi in izkaži....dobr kader se zmerm rabi....boš alter modi of the yearSicer nisem direkt primerjal, ampak omenil, da ob pomanjkanju moderatorjev pač vzameš "vsak ološ." Če se moderator najde tukaj noter, potem...
Watch out what you wish for!Evo. Dobil 3 dnevni počitek, ker sem napisal da bo moderator ploskal nacističnim prispevkom uporabnika sixpower .
Kaj si zdaj napisal? Daj razloži, mi pamet ne nese tak daleč.Watch out what you wish for!
Vojna v Ukrajini 2
Ne razumeš, da obstajajo dobri in slabi nacisti.;) Tudi v Slovenski vojski so nacisti in tudi v TO med vojno "91so bili nacisti. Koliko, ne vem ampak nekaj jih je 100%. Govorim o posameznikih, ki bolj ali manj simpatizirajo z nacistično ideologijo in takšne najdeš v vsaki vojski. V pravem boju...www.alter.si
Kaj si pa napisal?Anyway.... tule je še dobro.
Naslednja generacije bodo j**** p***** snowflaki, ki jih bo užalilo karkoli.
Poglej priponko 60546