Kam ven na žar/roštilj, ...

Schime

Guru
22. nov 2008
2.007
786
113
Stari pisker je za moje pojme čisto podivjal s cenami. Burgerja pod 10€ skoraj ni. Doplačat moraš za pest krompirja kot, da bi kilo kupil. Še tisto bbq omako moraš doplačat. Da o steakih ne govorim. Za tak dinar si raje sam kupim kak kg pa si ga sam čist ok nardim glede na to kar sem tam že koštal.

Drugače je pri nas v zasavju lokalno en lušten roštilj plac. Bolj kot ne po predhodnem narocilu, ker je to manjša zadeva, ki jo dva obvladujeta. Dobovec - Trotovnik. Na 2/3 poti do vrha Kuma.
 
  • Všeč mi je
Reactions: Sonny_Chiba

matej_

Guru
25. okt 2007
2.132
660
113
jaz sem bil pa razočaran nad Ameriko.
Prej sem vedno jedel v Carraro Celje in mi je bilo odlično, so dol zaprli, sem probal Ameriko in bil razočaran.
Edino kaj je bilo dobro tam je bila bela vešalica,čevapi, pleska, vsaj za moj okus podpovprečno.

je pa res, 100ljudi 100 različnih okusov.
 

Fusionn

Guru
5. sep 2007
2.231
503
113
men tudi niso baš nekaj čevapi/pleska v ameriki. Sovražim, ko dobim tolk mleto in zbito meso, da je že skor kot hrenovka. Za mene mora biti bolj na grobo mleto, pa rahlo. Pa najrajš bi od mize vstal, če vidim, da je vegeta notri...
 

Schime

Guru
22. nov 2008
2.007
786
113
jaz sem bil pa razočaran nad Ameriko.
Prej sem vedno jedel v Carraro Celje in mi je bilo odlično, so dol zaprli, sem probal Ameriko in bil razočaran.
Edino kaj je bilo dobro tam je bila bela vešalica,čevapi, pleska, vsaj za moj okus podpovprečno.

je pa res, 100ljudi 100 različnih okusov.
Carraro je bil res ok ( pri štadijonu, da govorimo o istem) pred leti. Pol je šlo pa tam nizbrdo. Pa še tak mutibariči so bli not nazadnje, ko sem bil še tam . :)
Nekaj so potem govorili, da naj bi šel kuhar v Ameriko. Mogoče lahko kdo iz tam to potrdi. Sam sem bil tam samo v višku Carrarota in mi tudi ni bilo nekaj posebnega.