Kam po pohištvo?

Mato

Majstr
3. okt 2007
2.093
406
83
Mene pri iveralu moti to, da zadeva ni preveč zdrava zaradi lepil. Sicer dopuščam možnost, da so kaj spremenili in sedaj lepila niso več tako škodljiva zdravju.

jendomen

Pripravnik
30. apr 2008
357
11
18
Domžale
Lp
Lepila sedaj niso več toliko škodljiva, je pa tako, da je tudi masiva zlepljena skupaj po možnosti še lakirana, čeprav se je zopet začela oljiti z raznimi bio olji, ki pa če ga povonjaš "smrdi", to pa še ne pomeni da je škodljivo.

moteco

Pripravnik
12. avg 2010
60
0
6
www.dominatus.si
pozdravljeni,
sicer kar mal stara tema
evil.gif
samo, a je komu jasn, a gre tukile kjer majo tud pohištvo za masivno proizvodnjo al za izdelavo po naročilu?

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.151
6.964
113
pri taščici
jaz bom pa kar rabljeno kupoval. ce ima kdo viska dobro kotno sedezno viska v kaksni rjavi barvi in da ni usnje in ne ve koliko je bila vredna nova naj mi poslje zs. tudi spalnico bi menjal. omaro za v dnevno sem dobil baje za manj kot 10%vrednosti nove. sicer je treba kak kompromis sklenit, ampak raje kupim 3 leta strarega mercedesa, kot nov dacio. to mi je ostalo se iz casov zastave in tasa

pek3c

Zelenc'
6. sep 2013
5
0
1
Citat:
Uporabnik moteco pravi:
pozdravljeni,
sicer kar mal stara tema
evil.gif
samo, a je komu jasn, a gre tukile kjer majo tud pohištvo za masivno proizvodnjo al za izdelavo po naročilu?

Moje mnenje je vsekakor, da gre za masivno pohištvo.... Sicer pa če želiš kupiti ali imeti masivno pohištvo ti priporočam, da kontaktiraš kakšno lokalno mizarstvo.

Btw js sm pristaš masivnega pohištva in ga naročujem pri najboljših mizarjih v Sloveniji
smile-1.gif

Vitalium

Pripravnik
27. avg 2010
80
0
6
www.vitalium.si
Samo v Ikeo ne......še nakuhinjski pribor vse vse skupaj nekaj lepi, se težko umije.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

blackberry

Pripravnik
29. jul 2008
409
0
16
Citat:
Uporabnik Vitalium pravi:
Samo v Ikeo ne......še nakuhinjski pribor vse vse skupaj nekaj lepi, se težko umije.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

bonk.gif

Ikea je top-shit

Zato pa so največja pohištvena firma na svetu.

Ker so geniji v načrtovanju delovnih procesov, ker je vsaka stvar 1000krat testirana, ker imajo odlično distribucijo in pakiranje, odlično garancijo, itd...

Sam ima kuhinjo iz ikeje, 4000€, pri nas so mi računali 5000/6500€

Material zelo dober, garancija 1000let, nekaj sem zaje*al pri naročilu, odnesel nazaj-zamenjali brez problema.

Imaš široko ponudbo od krša do top zadev, oblikovanje pa kakor komu paše, meni osebno je skandinavski stil in minimalizem top.

Black

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
ksz...

Kako je trenutno z Rutarjem? Pred leti sem bral horror štorije, zdaj mi je pa en komplet všeč, ker pride zaradi popustov na "normalno" ceno. Če pravijo 2 mesca bo?
tongue-1.gif