Kam peljat avto na registracijo :-)

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
Sramotno je, da se "vas" 50% vozi s totalno narobe nastavljenimi lučmi ali pa celo postrani vstavljeno žarnico, ki motijo druge udeležence v prometu.

Ja, mate prav...ga bi poslal v pm, da mi teži za prvo pomoč ipd. ker za to obstaja kazen in bom že sam poskrbel za to, da te kazni oz. užitka ne ponudim policaju ampak ZAHTEVAM pa da pregledajo vse ostalo, saj s tem zagotavljajo vsaj tehnično varnost v prometu in gledajo pod prste površnim mehanikom.

Vsaj 25% avtov na cesti zdajle v Sloveniji NE opravi nemškega tehničnega pregleda!

DJ_Beat

Dacar
23. jul 2007
4.206
4
38
Kranj
rener.info
Meni je ok, da mi je povedal za koncnik, saj sem s tem lahko nevaren tako sebi kot drugim udelezencem. Ni mi bilo prav, da me je pa hebal zaradi airbagov, cetudi sem mu na zacetku povedal, da mi gori lucka. Na koncu so tako obupali, ker nihce ni znal nemsko :D PP in ostale opreme mi niti gledal ni, ampak je samo prasal, ce imam vse brezhibno.

smoukar

Majstr
3. avg 2007
4.102
458
83
45
dolenska
KSZ

Avto peljem na tehnični in, če ni kaj uredu, poštimam doma al pa direkt k mehaniku. Je pa tko, da sedaj tudi to ne naredim in kar mehanik pelje na tehničnega.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.153
6.965
113
pri taščici
mehanik pelje tja samo prometno
wink-1.gif

pazi se takih mehanikov, razen če mu res zaupaš

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.737
113
ksz...

Naj eden končno pove, da je to zrihtal avtomobilski lobi pri nas. Zgleda, da če boš imel 10 let star avto, da ga sploh ne boš mogel spravit več skozi tehnični.

Boli jih k. varnost na cestah, nove avte hočejo prodajat.

Sheriff

Fizikalc
26. jan 2009
1.953
0
36
ksz

Taprav tehnični je Npr: v AT
zmaga.gif

Pripelješ avto v pooblaščeno delavnico in ga tam pustiš kjer opravijo temeljit pregled
wink-1.gif

20 let nazaj poznam primer ko je svaka klicu da ima 1 sp. amortizer 25% slabši od drugega in da mora oba zamenjat.. jas sam
shocked-1.gif

No tak tehničn pa je
zmaga.gif

LP,S

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik DJ_Beat pravi:
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Citat:
Uporabnik Lateral pravi:

Sicer pa, če imaš veze, se da tudi brez auspuha prit skozi tehnični
smile-1.gif

Jaz naredim tehničnega brez avta
smile-1.gif
No, tja sem se pripeljal, le
not ga nisem postavil
smile-1.gif

Pa ti si res car!!! Bravo ej..
bonk.gif

Ja mater, kaj pa ma manjkat servisiranemu, nekaramboliranemu avtu ki je star do pet let? Kvečemu me lahko vržejo,
ker zaradi serijske napake minimalno temni levi fokus, kar je razen z očesom od blizu nemogoče opazit...

Na cesto nihče negre brez delujočih bremz in ročne zavore, drugo pa nevem če je kaj tako hudo nujno live-saving pomembno...

Narodnjak

Majstr
20. jul 2007
10.361
309
83
39
Ljubljana
Kako so pa šli čez toliko tehničnih z istim avtom? A ni vsak tehnični zabeležen v računalniku? Al kaj so delal, preventivne tehnične preglede?

jurga

Fizikalc
5. mar 2010
1.750
50
48
podravska
avto nov letnik 2010 registracija 2011 plačano zavarovanje grem po podaljšanje in šok - morate na tehničnega nov zakon 1.7 2011 da morajo imeti vsa dostavna vozila z oznako N1 tehnični pregled vsako leto. gospodje na tehničnem se mi smejijo in mi rečejo kaj pa naj pregledamo če je avto nov!! spustijo ga čez trak in to je to .plačilo pregleda če se ne motim 33€. e pa kdo si je to vse zmislo se sprašujem !!!
jezen.gif

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik jurga pravi:
avto nov letnik 2010 registracija 2011 plačano zavarovanje grem po podaljšanje in šok - morate na tehničnega nov zakon 1.7 2011 da morajo imeti vsa dostavna vozila z oznako N1 tehnični pregled vsako leto. gospodje na tehničnem se mi smejijo in mi rečejo kaj pa naj pregledamo če je avto nov!! spustijo ga čez trak in to je to .plačilo pregleda če se ne motim 33€. e pa kdo si je to vse zmislo se sprašujem !!!
jezen.gif
A kdo si je to izmislil? 2x lahko ugibaš, ampak edino pravilni odgovor za ovce je tisti, ki ga skrbi za tvojo varnost, da nebi prišlo do nesreče.
evil.gif
Kar preberi si v linku iz prvega posta v tej temi
Citat:
Leta 2011 se je v Sloveniji zgodilo 22.751 prometnih nesreč, 130 jih je zahtevalo človeško življenje. Razlogi zanje so različni, raziskave pa dokazujejo, da je za nesrečo nemalokrat kriva tehnična okvara na avtomobilu.

No ja, lahko bi bili tudi tisti, ki so teh tvojih 33 eur (+ od xxxxx od ostalih) pokasirali, ampak alterjevci bi rekli da so to že teorije zarote.
evil.gif

jurga

Fizikalc
5. mar 2010
1.750
50
48
podravska
Citat:
Uporabnik synthman pravi:
Citat:
Uporabnik jurga pravi:
jezen.gif
A kdo si je to izmislil? 2x lahko ugibaš, ampak edino pravilni odgovor za ovce je tisti, ki ga skrbi za tvojo varnost, da nebi prišlo do nesreče.
evil.gif
Citat:
Leta 2011 se je v Sloveniji zgodilo 22.751 prometnih nesreč, 130 jih je zahtevalo človeško življenje. Razlogi zanje so različni, raziskave pa dokazujejo, da je za nesrečo nemalokrat kriva tehnična okvara na avtomobilu.

No ja, lahko bi bili tudi tisti, ki so teh tvojih 33 eur (+ od xxxxx od ostalih) pokasirali, ampak alterjevci bi rekli da so to že teorije zarote.
evil.gif

ja prijatelj ni si dobro prebral nov avto oznaka N1 (če veš kaj to pomeni ) zakaj pa to ne velja za osebna vozila moj avto je takorekoč osebni la da nima vzadi sedežev je pač veliki tovorni prostor v tem je razlika
stupid-1.gif

jurga

Fizikalc
5. mar 2010
1.750
50
48
podravska
Citat:
Uporabnik synthman pravi:
Citat:
Uporabnik jurga pravi:
jezen.gif
evil.gif
Citat:

evil.gif

no pa za" ovce " ni malo žaljivo ????
13.gif