Kam nalimati vinjeto?

feler

Fizikalc
21. jan 2008
1.700
12
38
ksz....včeraj sem videl enega, ki jo je nalimal na šipo skupaj s tisto kodo spodaj
hysterical-1.gif

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.931
6.977
113
Morda niti ni tako slaba ideja, itak piše da se naj tisti odrezek obrži....kje bo bolj na varnem kot naliman na šipo
wink-1.gif

feler

Fizikalc
21. jan 2008
1.700
12
38
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Morda niti ni tako slaba ideja, itak piše da se naj tisti odrezek obrži....kje bo bolj na varnem kot naliman na šipo
wink-1.gif

..če se ne motim je tisti odrezek zato, da če se ti razbije prednje steklo greš z njim po novo nalepko??Imam prav?V tem primeru je tako ali tako ne moreš normalno dol spraviti, razen če jim neseš kos stekla.
evil.gif

gretzky

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
Citat:
Uporabnik feler pravi:
ksz....včeraj sem videl enega, ki jo je nalimal na šipo skupaj s tisto kodo spodaj
hysterical-1.gif

Jaz sem videl vsaj deset takšnih. Ena piæka jo je nalepila v DESNI spodnji rob, na enem avtu je bila nalepljena na levi strani na sredini.
hysterical-1.gif

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.741
15.795
113
Citat:
Uporabnik keber pravi:
Citat:
Uporabnik BuDi pravi:
Takole recimo se NE nalepi:

vinjeta3.JPG

cca vsak 20. avto ima ravno takole nalimano.

jst sm si jo tud tko nalepil.. no ja, ne direkt tako ampak ene 2cm nižje, tok da se lahko vidi luknjice v vinjeti pa to. če že mora biti levo zgoraj bo vsaj tako da me ne moti, kukr se kkšnim čudno sliši, tudi taka vinjeta zna dejansko biti dokaj nadležna na tistem mestu če jo nalepiš tako da ni na zatemnjenem delu stekla.....

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
prej bodo težili zaradi temnega roba kot pa zaradi tega, da ni na levi zgornji strani šipe.

predator

Fizikalc
20. jul 2007
5.141
0
36
Ausland
Ne in tudi upam, da ne bom, ker me bo potem od smeha pobralo (se.bom.kam.zaletel.press
grin1.gif
)

Nazadnje urejeno:

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.931
6.977
113
Ampak..če bi šli res v detajle...je kje v navodilih napisano, da se nalepi na notranjo stran stekla?
wink-1.gif

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Danes sem jo nalimal, prišla mi je točno med nosilec od ogledala in konec stekla (oz. tistih črnih ''pikic'' na robu). Tak da je skoraj ne vidim. Drugače pa sem se peljal Lenart - MB in tak nekje vsak peti ni imel vinjete - tako domači kot tuji.

Aja mimogrede - brez pompa so odprli polovico AC v smeri MB od Senarske do izvoza Lenart, tak da je vsaj v eno stran AC bližje Ptuju
cheer.gif

Gonzo

Guru
1. sep 2007
9.328
9.559
113
EU
Če bi vsaka država predpisala prostor za lepljenje levo zgoraj, bi leva stran bila cela prelepljena, ko bi vozil skozi EU.
Tako bi moral imeti glavo nagnjeno v desno, da bi videl cesto mimo nalepk.
Na tehničnem te zavrnejo, če imaš poškodovano steklo v vidnem območju.
Nalepka je deset krat večja od praske na steklu, in še bolj moti.
.
Ti moraš celo leto gledati mimo moteče nalepke, da darsovec izvaja lažjo kontrolo v tistih par sekund, ko pelješ mimo..
bonk.gif

Macola20

Pripravnik
17. sep 2007
286
2
18
ksz

sedaj pa lahko vinjeto napopamo kamorkoli na vetrobransko steklo

Vir.

velik pompa zaradi ene malenkosti. Lahko bi že v štartu malo razmišljal ali pa vsaj potem logično sklepali, da je eno samo mesto za nalepko premalo. No sedaj naj bi bila stvar rešena
smile-1.gif

Mis

Fizikalc
1. sep 2007
2.627
0
36
Citat:
Uporabnik Macola20 pravi:
ksz

sedaj pa lahko vinjeto napopamo kamorkoli na vetrobransko steklo

Vir.

velik pompa zaradi ene malenkosti. Lahko bi že v štartu malo razmišljal ali pa vsaj potem logično sklepali, da je eno samo mesto za nalepko premalo. No sedaj naj bi bila stvar rešena
smile-1.gif

[censored]!

Sem jo ravno ko si ti post napisal, jaz na steklo nalepil levo zgoraj :D K sreči bom avto menjal, na novemu gre pa na sredino za nosilec špegla...

I

Izbrisan uporabnik #488

Sem bil napreden in jo že takoj nalepil na sredino pod vztarno ogledalo, da me ne moti.
Je pamet in vzgled po Avstriji očitno prevladala.

koliko

Guru
21. avg 2007
4.368
2.404
113
SV SLO
No pa je spet ena dilema rešena. Ne da bi hvalil to vlado ampak se mi zdi,da je kar "človeška". Ukrepala je tako kot je najmanj boleče za ljudi, ki ne znajo brati navodil.
cheer.gif