kakšne smuči

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.569
10.780
113
ja, take ki nimajo, jih mora skrbet za špegle in volnene rokavice, taki ki imajo se pa tu komaj začne. To je pač realnost dandanes. Sej veš, mrdje na računu.

Jabe

Guru
1. okt 2007
13.919
6.551
113
No, vse imam, vse kupila... V iber zadovoljna. Samo z rokavicami ne. :( preden se mi prsti odmrznejo in nehajo boleti, je kuhancek ze mrzel.

Tako, da kamot recete kako na to temo. Imam najtoplejse navadne, pa zdaj sem neke blazinice kupila, da jih sprobam. Ce je se kaka druga varianta kot rokavice na baterije, ki jih se nisem normalnih videla, se priporocam.

Samo Svoj

Guru
27. jan 2022
6.237
2.515
113
No, vse imam, vse kupila... V iber zadovoljna. Samo z rokavicami ne. :( preden se mi prsti odmrznejo in nehajo boleti, je kuhancek ze mrzel.

Tako, da kamot recete kako na to temo. Imam najtoplejse navadne, pa zdaj sem neke blazinice kupila, da jih sprobam. Ce je se kaka druga varianta kot rokavice na baterije, ki jih se nisem normalnih videla, se priporocam.
Pri rokavicah se je treba stegnit po renomiranih znamkah - Reusch je šele začetek, s Hestro ne zgrešiš: https://www.actionmama.com/smucarsk...OZv3I3W5Dkfai4CLoF6VRcsPei096_CYaAhDzEALw_wcB

Pa zelo važno je kakšne so roke ko jih daš v rokavice zjutraj - po možnosti primerno segrete, ne zašvicane.

Zanimivo, da so bile tudi Križaj-eve rokavice včasih top (sedaj ne spremljam) pa od Sport Direct Nevica so imeli ene odlične usnjene.

Pa še to: palčniki tudi rešijo težave z zmrznjenimi rokami.

• Všeč mi je
Reactions: Jabe

Jabe

Guru
1. okt 2007
13.919
6.551
113
Kaj so palčniki :sprasujemse:

Zaj imam Ziener z vsemi superlativi, ki jih znamka ponuja. Katere "tehnologije" moram pri Hestri gledat, da ne doktoriram spet...

Samo Svoj

Guru
27. jan 2022
6.237
2.515
113
Tole ali pa varianta da je kazalec ločen:
30571-100_1.png
30612-100020_1.png

• Všeč mi je
Reactions: sajkek in Jabe

Jabe

Guru
1. okt 2007
13.919
6.551
113
Artikel ni na zalogi... Cena me ne moti, vec kot sprejemljiva... Kdor ne joka od bolečin, kot jaz, se pa seveda lahko ne strinja... Bom nasla...

Zwergschnauzer

Fizikalc
12. dec 2022
1.991
-532
48
Valparaiso
Pri rokavicah se je treba stegnit po renomiranih znamkah - Reusch je šele začetek, s Hestro ne zgrešiš: https://www.actionmama.com/smucarsk...OZv3I3W5Dkfai4CLoF6VRcsPei096_CYaAhDzEALw_wcB

Pa zelo važno je kakšne so roke ko jih daš v rokavice zjutraj - po možnosti primerno segrete, ne zašvicane.

Zanimivo, da so bile tudi Križaj-eve rokavice včasih top (sedaj ne spremljam) pa od Sport Direct Nevica so imeli ene odlične usnjene.

reusch -35 imam :) ga še ni blo mraza da skozi pride

Hondi

Majstr
18. avg 2007
3.548
433
83

saj Križajeve Simona še šiva

• Všeč mi je
Reactions: Samo Svoj