Lahko povezavo
tale termin je dober..smo bili natačno pred 10 letimi v La villi, res ugodno in top (ljudi se mi zdi da nikol ni na ta termin - bila isto tekma pred Božičem, pa so trije navijali, pa take fore.) ,še 6-dnevna karta je bila skipass 180€, naslednje leto se je sicer vse podražlo predvsem karte... koliko je zdaj skipass?Jst dam 150 €/dan za cel stuk (apartma cez vse), je pa na smuciscu... LaVila (Alta Badia)... glih nazaj. Razn dnevnega jutranjega aktiviranja kart je vse ostalo kot je blo. Sam folka je manj, kar je cisti +
a to je tajna skrivnost?Povezavo na kaj? Apartma? Ne mores, zamera gor/dol
Corris to ponuja, ce vzames t.i. Multirisk.Kako bo sedaj s tem obveznim zavarovanjem za smučarijo v ITA? Kje se bo to lahko sklenilo?
Tole pa ne vem če imaš prav....Vsako smučišče v I ti ob nakupu smučarske karte ponudi tudi polno zavarovanje za poškodbe in proti tretji osebi. 15€ sem dal ta teden za 6 dnevno zavarovanje v Alti Valltelini.
Edit: še to, toplo priporočam investicijo v lokalno zavarovanje, ker te reševalec najprej vpraša, če imaš njihovo zavarovanje, če nimaš je drugo vprašanje keš ali kartica. Res da vam potem doma Coris pa Vzajemna 3glav,... vrnejo stroške, ampak ni ga čez komot! Preizkušeno na ženini nogi par let nazaj.
Vsako smučišče v I ti ob nakupu smučarske karte ponudi tudi polno zavarovanje za poškodbe in proti tretji osebi. 15€ sem dal ta teden za 6 dnevno zavarovanje v Alti Valltelini.
Edit: še to, toplo priporočam investicijo v lokalno zavarovanje, ker te reševalec najprej vpraša, če imaš njihovo zavarovanje, če nimaš je drugo vprašanje keš ali kartica. Res da vam potem doma Coris pa Vzajemna 3glav,... vrnejo stroške, ampak ni ga čez komot! Preizkušeno na ženini nogi par let nazaj.
Pri Triglavu je tako, poklices oni posljejo mail in to je to. Preverjeno v torek (poskodba kolena)Jaz tudi mislim, da ti zavarovalnica uredi vse potrebno. Ni potrebno nič plačevat.
keš ali kartica.
Če maš ti neko asistenco so ponavadi pogodbe zadaj in oni rešujejo brez tvoje kartice. Pokličeš in opišeš situacijo in je to to. Potem kličejo oni dalje. Če si pa nekje v vukojebini so pa zadeve na keš in povrnjeno.
Vidva kar pametujta, jaz pa iz konkretnih izkušenj, pa ne enih.Jaz tudi mislim, da ti zavarovalnica uredi vse potrebno. Ni potrebno nič plačevat.
Ja nevem glej kak je švica al pa francija. Za avstrijo so se mi vedno angleži lamali in so spremljevalci poklicali njihovo zavarovalnico in so urejali oni pri dohteru pa slikanje pa te fore. Nikol ni rabo noben plačat. Na smučišču me pa noben ni nič vprašal o kakem zavarovanju, ko sn klical rettung.Vidva kar pametujta, jaz pa iz konkretnih izkušenj, pa ne enih.
Čezmejna smučišča še mogoče, pojdita od Dolomotiv majo naprej, da se o Švici in Franciji sploh ne menimo! Kot sem rekel - njihovo zavarovanje ali keš/kartica.
Asistence delujejo za "vročino in kašelj", ko ležiš v hotelu, ne pa ko si polomljen v jarku na smučišču.