Kako stopiti na prste ponorelim gozdnim motoristom

gretzky

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
ksz...
Pa kje nekateri živite? Jaz živim 30 metrov od gozda in zelo redko vidim kakšnega enduraša. Npr. največ dvakrat letno, pa so zelo lepi tereni za takšno vožnjo. Kolesarjev je kar precej, veliko je tudi borovničarjev in gobarjev, ki se morajo s svojimi kripami pripeljato skoraj do jurčka. Pri tem naredijo tudi precej škode. Prav tako ni nobenega znaka za prepoved vožnje, postavljen je samo znak, ki označuje gozdo pot in vožnjo na lastno odgovornost (še to je verjetno zato, da cestarjem ni treba vzdževati in plužiti ceste).

der_Alte

Fizikalc
21. jul 2007
2.063
10
38
Zemlja
alte.aufbix.org
V nos torej?
confused-1.gif

blejc

Zelenc'
16. maj 2008
9
0
1
Citat:
Uporabnik Pbutec pravi:
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
sicer če smo iskreni, planinci tud kolesarjev ne marajo na svojih poteh...

resitev je v postavitvi ovir... hlod čez cesto, kamenje, ipd... žica je mal kruta, ker jo lahko spregledaš...
V tem je revno namen. Da se razsipa s tistim motorjem, da ga sam bog več skup ne spravi.

za voznike enduro motorjev, je to le še dodatni iziv, tako da se ne trudi kaj preveč
smile-1.gif

dsf

izbrisani
6. sep 2007
10.019
1
36
Samo pripomba ! Trenutno je v temi 205 sporočil in skor grem stavit da vas ni tu deset od razpravljalcev tudi lastnikov gozdov, ampak vas to samo moti ker motoristi rušijo gozdni mir ko ste si v prišli spočit ušesa, plašijo divjad katere itak ne bi videli......
Seveda se tudi sam ne morem strinjati z dejstvom ,da se po gozdovih podaijo horde divjakov kateri še preko svojega dvorišča ne bi nikomur dovolili, ko so pa v gozdu je pa vse njihovo.
Po drugi strani se mi je pa pred časom zgodilo ko sem se neke nedelje popoldne malo peljal okrog ,da mi je tip (sprehajalec) tik pred nosom zamahnil pred glavo s pohodno palico. Ker pa se je incident zgodil še na domačem travniku je gotovo jasno da je na koncu tip moral pospešeno oditi z naše lastnine.
Tu bi rad povdaril da se sprehajalci premalo zavedamo da smo v času sprehoda v večini na tuji lastnini in ot gostje se tudi moramo obnašati ne pa kot lastniki.
Vsi tisti kateri se z mano morda še ne strinjate ,pomislite kako bi vi reagirali če bi si nekdo vzel pravico "neškodljivega"prehoda čez vašo trato, vrt, dvorišče......