Kako Stewie opere avto

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
First things first, find the car from under the dirt.
hysterical-1.gif

Cash

Guru
19. avg 2007
8.073
983
113
Mislim, da bi moral prvo motorni prostor spucat, pa podvozje in notranjost, šele na koncu pa zunanjost. Ker, če je prvo zunanjost, pa potem šprical zadaj v prtljažnik, pa podvozje, ti mimogrede uide po karoseriji in spet moraš polirati....

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
Avto je atkoj par k€ več vreden. Ne morš verjet da ima že 150k km....tip RAZTURA!!

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
Citat:
Uporabnik Cash pravi:
Mislim, da bi moral prvo motorni prostor spucat, pa podvozje in notranjost, šele na koncu pa zunanjost. Ker, če je prvo zunanjost, pa potem šprical zadaj v prtljažnik, pa podvozje, ti mimogrede uide po karoseriji in spet moraš polirati....

Ah, ne pametuj. Ti bi naredil boljše ne?
grin1.gif

Zorroslav

Zeroslav
5. jan 2008
1.441
0
36
36
Dam mu 50 evrov, pa da ga meni tako zrihta :D. Mislim da bi me nekam poslal ko bi slišal mojo ponudbo :D

Cash

Guru
19. avg 2007
8.073
983
113
Citat:
Uporabnik Simon_Vi pravi:
Citat:
Uporabnik Cash pravi:

Ah, ne pametuj. Ti bi naredil boljše ne?
grin1.gif

Ja sigurno.....itak da ne, ker bi se prej naveličal, sam sem vsaj pravilen postopek povedal??
grin1.gif

SouthPark

5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
No jaz bi ga tudi na grobo opral na začetku (blato, pesek), potem počistil motor, blatnike, notranjost, prtljažnik in na koncu še fino čiščenje in poliranje zunanjosti. Ampak model obvlada, tudi s takšnim vrstnim redom je naredil čudež.

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
Taka "storitev" se v UK zaračuna od 500 funtov dalje. Tale je temeljito še spucal notranjost, kar nabije ceno hitro do 1k funtov.

Nazadnje urejeno:

mtl

Majstr
19. jul 2007
10.577
336
83
Kras
www.mtl.si
Citat:
Uporabnik Simon_Vi pravi:
Taka usluge se v UK zaračuna od 500 funtov dalje. Tale je temeljito še spucal notranjost, kar nabije ceno hitro do 1k funtov.
1.) Usluga je brezplačna, storitev se zaračuna.
2.) Tele stvarce za čiščenje, ki jih je tip uporabil, so daleč od poceni. Sem enkrat nabavil dve stvarci od AutoGlyma in oboje je fenomenalno, ampak je šlo takoj 60 EUR. Pa nič posebnega.

SouthPark

5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Hja, če si lastnik kakega prestižnega avta ti ni težko dat toliko dnarja. Saj že za poliranje sem dal 2 leti nazaj 18k SIT, pa je bilo hudo poceni. Da bi not spucal (ne vem če tak detajlno) mi je ponudil 10k SIT, za pranje motorja pa ne vem, feln tudi nisem mel (navadne radkape). Recimo da bi taki celi servis prišel 35-40k SIT oz. nekje 150-170€ pri modelu, ki dela to doma brez računa.

Kaj pa kake firme? Koliko bi to pri nas stalo uradno z računom?

ChaoRen

Fizikalc
21. jul 2007
5.409
0
36
124
Tip je car! Reportaža pa zelo uporabna, vsaj za tiste ki si avtomobile čistimo sami.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.663
6.705
113
pri taščici
Ker smo evropejci tako "zeleni" ni še nihče pomisli, kam je šla vsa ta nejgova kemija ki jo je uporabil na domačem dvorišču.
Saj ne rečem da so razne profi pralnice ne vem kako ekološke, vendar vsaj direkt v podtalnico ne gre vse....

Čiščenja ne bom komentiral....