Tvoj okus je bil vedno vprašljiv, pa ne samo pri hrani.Eno vprašanje za izkušene
Danes sem izgubil okus....vonj......oz okus je zelo selektiven.....vonj pa na 5%.....
Ko ste imeli tega hudiča......a sta vonj in okus odšla v celoti al je blo malo selektivno to?
Ker ko sem jedel sendvič z domačim kruhom....zasko in klobaso nisem okusil nič....ko sem pa dal v usta čoko/banana tablico pa sem imel okus....
Sedaj pa ne vem al je to posledica umetnih ojačevalcev okusa ki so v teh umetni hrani al.....
Drugače se počutim 105% ok
17.8.2020
Podobno pri meni. Kis od solate ki ga spijem na koncu sem preštimal ostalo ničGotof si!
Meni je vonj šel 100%, okus pa ta švoh in neizraziti okusi, sol, kis,.. pa relativno ok.
Upam da je bil tole sarkazem. Če bi tole prebrala moja 11 letna nečakinja s CF, bi te pomoje raztrgala.Panika za pljuča je samo in edino kovid. To kar si ti prilepil ni važno oz. pomembno
Ta sarkazem bi pa še Sheldon prec pošteku.....Upam da je bil tole sarkazem. Če bi tole prebrala moja 11 letna nečakinja s CF, bi te pomoje raztrgala.
Razlagaj si kot si želiš. Vsem ljudem želim vse dobro.Upam da je bil tole sarkazem. Če bi tole prebrala moja 11 letna nečakinja s CF, bi te pomoje raztrgala.
Donat je dražjiEvo......da se potolažim sem si odpru en Pale Ale ......od vsega čutim pa mehurčke na jeziku....in pa grenko vodo....
Vseen če bi si en navaden Donat nalil.....
bo treba snifat.Kis ti je celo korono fental v želodcu.
Ravno tole sem hotel vprašat. je kdo konzumiral overdose količine vitamina D in zbolel? Ima kdo občutek, da mu je vitamin D pomagal?Moja 71 letna mama je dala tole cez. Polna glava, 1 dan rahle vrocine, izguba okusa, rahla utrujenost.
Je pa 2 meseca na 4000IU Vitamina D na dan.
O pi...da. Zgleda da boš preživu. F..kOkus in vonj se že vračata....danes šel na samo z kolesom...zdaj pa pivo time
In kje naj bi mama fasala covid?Moja 71 letna mama je dala tole cez. Polna glava, 1 dan rahle vrocine, izguba okusa, rahla utrujenost.
Je pa 2 meseca na 4000IU Vitamina D na dan.
Zboliš še zmeram....so pa simptomi lažji....in pa prej se ti povrneta okus/vonj...bo treba snifat.
Ravno tole sem hotel vprašat. je kdo konzumiral overdose količine vitamina D in zbolel? Ima kdo občutek, da mu je vitamin D pomagal?
Seveda, se posebej ko grem do nje 1x na mesec.Od njega