A rabljen kabriolet šteje?
Pa nova spremljevalka po formuli: leta / 2
Ne mišice, stegenske, kolenske in meča. Imam pa libido ko moj pubertetniški sin, ker se mi je vrnil un živalski vonj očitno in mi stara spet diši kot prej.kalbo podplati in prsti tud? K pr putiki naprimer....?
že vidim Demz -a kako laufa naokoli in liže vozičke v nakupovalnem centru, samo da bo dobo korono in mu bo grlica zapela na javorjuNe mišice, stegenske, kolenske in meča. Imam pa libido ko moj pubertetniški sin, ker se mi je vrnil un živalski vonj očitno in mi stara spet diši kot prej.
Po dobrih dveh mesecih po prebolelem covidu lahko rečem da ne.Tisti, ki ste dejansko dali za sabo to zadevo, imate kakšne dolgoročnejše posledice?
Mnenja namišljenih bolnikov me nekako ne zanimajo?
Kaj pa nov kabrio in rabljena spremljevalka, a tud velja?A rabljen kabriolet šteje?
Fizična kondicija za 1x niti ni problem....saj sem pod 40....sam nadihat se pa ne moreš tako hitro kot sem se še leto nazaj...Fizično kondicijo imam za ta del leta odlično, mam par standardnih pohodnih poti in sem za svoje kriterije kar brzina, sploh v klanec.
Jah, če bi mi zmanjkovalo zraka, ne bi šlo hitro.Fizična kondicija za 1x niti ni problem....saj sem pod 40....sam nadihat se pa ne moreš tako hitro kot sem se še leto nazaj...
Glede na to da imam že 2 tedna kolesa za, sabo in skoraj mesec treningov...bi pričakoval da z zrakom ne bi imel več težav...