zanano je, da je spredajBrane, ne nabijej brezveze, če ne veš kva je sarkazem.
SARCASEM ON
in na koncu
SARCASEM OFF!
zanano je, da je spredajBrane, ne nabijej brezveze, če ne veš kva je sarkazem.
Ja, tvoj znanec tako, jaz sem pa šel prvi dan po izolaciji v hrib, pa je šlo.Znanec je tudi hotel v hrib.
Ko je na 3/4 stopnic se moral usesti, je to zamisel začasno opustil . Vsaj približno se je sestavil šele po dobrem mesecu .
Tekmujem sam s sabo.
Bom pa vseen podaljšal mirovanje, ker dežuje. Sicer ponavad grem tud v dežju, ampak v tej situaciji je pa bolš, da ne izzivam.
Dons naj ne bi imel več, tko da ne vem kje je problem.kaj imas od tega, da s korono silis v hrib nekam?
Vse je v glavi. Če imaš že oprane možgane, zaprosi še za podaljšanje bolniške. Itak vse država časti ...Dons naj ne bi imel več, tko da ne vem kje je problem.
Glede na to, da so strokovnjaki ugotovili, da je največ virusa v riti in bodo od tam začeli tudi brise jemat, predvidevam da bo prdenje kmalu prepovedano ali pa dovoljeno le v namensko plenico.Alter.
Če si dovolj dolgo zaprt noter, lahko celo vohaš lastne prdce, razen če maš korono.
Ne govori se zastonj, da gre za nateg stoletja. Eni pa še kar vstrajno ritko nastavljate ...Potem pa ni čudno, da nekateri svoje najboljše zaključke ravno iz riti potegnete.
V katerih krogih?Govori se, praviš?
Jeba. En cajt je bil glasen prdec sredstvo za prikrivanje kašlja.Glede na to, da so strokovnjaki ugotovili, da je največ virusa v riti in bodo od tam začeli tudi brise jemat, predvidevam da bo prdenje kmalu prepovedano ali pa dovoljeno le v namensko plenico.
Uporaba plenic v zaprtih prostorih bo pomoje kmalu obvezna.
Preslikava kugle na papir je ploščata.V tisti, kjer je krogla ploščata.
In zakaj ne? A bi se mogu zabit v klet še za tri mesece?kaj imas od tega, da s korono silis v hrib nekam?
Če si bil brez okusa in posledično manj jedel - je vse možno.Zgleda, da mi je korona pustila boost posledico, ker sem šel lažje v hrib, kot pred okužbo.
Kljub temu, da sm bil brez okusa, ni bil apetit nč manjši. Še več sem jedel, ker nisem mel kej druzga za počet.Če si bil brez okusa in posledično manj jedel - je vse možno.
Name žal ni tako delovala.