Frendi mlada družina, oba starša brez vonja, se je tamal podelal v plenice, nista sploh vedela, dokler jima starejša hčerka ni rekla da celo stanovanje smrdi.
Sem rekel, da pride izguba vonja kasnejeEvo, dons sem boljš se je pa pojavu še en simptom. Zgubu sem vonj, voham sam eno kemikalijo že cel jeben dan in študiram kva bi to blo. No sem se mal prej spomnu, voham razvijalc al pa fiksir za razvijanje črnobelih fotografij, k bi si to našpricu u šnoflo. Tega nisem uporabljal že vsaj 28 let.
A je sploh kakšna stvar, ki je ti ne veš? V bistvu nas je klele v familiji pet, pa mamo precej različne simptome.Sem rekel, da pride izguba vonja kasneje
Po koliko dneh?Frendi mlada družina, oba starša brez vonja, se je tamal podelal v plenice, nista sploh vedela, dokler jima starejša hčerka ni rekla da celo stanovanje smrdi.
To jaPo koliko dneh potem ko se je usral?
Potem ko je začel rjavo crto po flatu delat za seboj.Po koliko dneh potem ko se je usral?
Po koliko dneh?
Super, še cel teden bo lahko brez problema jedel to, kar je ostalo.Svak ga je zgubil 5-6 dni po tem ko je bil + (volj in okus) , sedaj je mesec in pol od konca karantene, vonj se je vrnil v roku enega meseca okus pa še ne . Včeraj je bil prav jezen ko je bilo toliko dobrega za pojest pa nobenega okusa
Pri 84 je že potrebno dodajanje kisika. Kar hitro v ambulanto, tvoj dohtar nima pojma.Saj... najmanj do zdaj sem na 84