Sam so čisto različni režimi od znamke do znamke. Ford mi je pomoje grel v 3pm pa takoj vse odrosil s klimo "lučko" samo ne pri -10 recimo. BMW mi sam mrzlo ko 3pm začne pihat in res občutek kot da dela klima pri 0 ali +5 recimo da sem to sprobal. Sem globinsko malo pucal zice in sem rabil posušit notranjost, pa je kar hitro šlo, najbolje bi pa blo kak kalorifer notri zapret pa pustit z malo odprtimi okni v garaži.
Avtorju teme pa...
- lahko daš notri prav razvlažilec na elektriko ali pa kalorifer kot zgoraj omenjeno
- lahko v štumf streseš pesek za skret od mačk in daš pod zic, tiste granule izredno vpijajo vlago (lahko daš tudi tiste namenske tablete s posodico)
- v leclercu majo neko blazinco, ki vpija vlago. Ko pika spremeni barvo jo moraš dat sušit na radiator ali v mikrovalovno in naj bi blo spet uporabno.
Avtorju teme pa...
- lahko daš notri prav razvlažilec na elektriko ali pa kalorifer kot zgoraj omenjeno
- lahko v štumf streseš pesek za skret od mačk in daš pod zic, tiste granule izredno vpijajo vlago (lahko daš tudi tiste namenske tablete s posodico)
- v leclercu majo neko blazinco, ki vpija vlago. Ko pika spremeni barvo jo moraš dat sušit na radiator ali v mikrovalovno in naj bi blo spet uporabno.