kako se sprijaznit (spolnost)?

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.718
113
Jst itak
grin1.gif

007

Pripravnik
4. sep 2009
707
0
16
Citat:
Uporabnik alkoholik pravi:
007 a je tebi normalno da pri 24 letih sanjari o sexu a ne gre poiskat ene punce?

ali ni star 24 in bo konec leta prestopil srednješolski prag ali pa ima resnično težave ki jih pa tukaj preko neta ne bomo rešili in bi bilo dobro da obišče kakšnega terapevta (psihiatra)...

kje v mojem prvem postu pa vidiš, da trdim, da je njegovo obnašanje normalno?! saj sem napisal, da nima razžiščenih pojmov o spolnosti in da je strokovnjak pravi naslov...če površno prebereš, nisem jaz kriv-..., z drugim postom pa sem apeliral na vse ki se naslajajo nad tujo nesrečo, naj najprej pri sebi porihtajo kar je za porihtat...

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.552
2.946
113
v lokalni ostariji
007 sem spregledal da si bil ti avtor une terapevtke... sem videl samo da si ti napisal drug post in sem mislil da je zate pač njegovo dogajanje "normalno"...

drugače pa jah samomor ali pa množični umor je an žalost največkrat posledica takih frustracij...

mikulja-bansh: še tok grd dedc lahko punco dobi... sej veš za vsako metlo se najde štil...

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.178
7.029
113
ksz

Ne vem kak je bil original post ker ga je pobrisal ampak en moj dober kolega se je prvic zalizal in dol dal pri 27 pa smo ze vsi obupali nad njim... Tko da 24 se ni krize