alkoholik, dej bodi za pikico kritičen in priznaj da imam vsaj malo prav? in tistemu ki mu ni všeč se z lahkoto lahko preseli kam drugam, če meni da mu tam ne bo delana krivica. Tut men ni všeč v tej državi in delam v tej smeri da spokam, upam da mi uspe. Ampak še vedno ne bom jamral nad vsakim zakonom, ki ga sprejmejo. Tako pač je, oni so bog in batina. Je pa tut dejstvo da je Slovenija premajhna in preslabo izkoriščena v naravnih virih, da bi se lahko primerjali npr. z Avstrijo. Zakaj se pa potem ne primerjamo še z arabskimi emirati? Oni imajo še boljše davke in višje plače. Seveda da imajo, če pa imajo nafte še pa još in iz tega financirajo svoj proračun. Iz česa ga pa mi financiramo? Iz slabo izkoriščenega turizma, premalo razvitega kmetijstva in premalo visoko razvitih podjetij, vse ostalo je pa luknja kamor denar samo leti, ven pa ne pride nič.
in ko nekemu podjetniku uspe in rata biti dober mu takoj po tipično slovensko gledamo v krožnik in kritiziramo... mal mamo probleme sami s sabo. Ni za vse ravno kriva država. Je pa dosti. Ampak časi so taki, da lahko pričakujemo še kakšne druge davke, da se država izvleče iz dreka. Tako pač je. Tipičen slovenc bo ob tem jamral in nič naredil, kakšen tujec se bo pa spoprijel s tem in naredil da bo kaj boljše. Top 10 milijonarjev pri nas sigurno niso jamrali nad vsakim sprejetim zakonom in se cmizdrili ampak so se spoprijeli s tem in delali dalje, če ne gre drugače so pa preselili proizvodnjo v tujino.