Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Včasih bi želel delati z prenosnikom tudi na vrtu, odzunaj, je kateri prenosnik sploh primeren za to oziroma kako se rešujete? Kakšen mora biti zaslon na prenosniku?
Jaz postavim zraven senčnik in to je verjetno največ kar lahko naredim. Postavit se moraš nekam v senco. Pa "baseball" kapo moram imeti gor, da se mi ne blešči, ker s sončnimi očali pa na zaslon ne vidim skoraj nič.
@avtor: če se le da, kupi takega, ki ima mat zaslon, kot je že napisal Nobody. Mene moti že, če v zaslonu vidim odsev luči, kaj šele, da mi sonce sveti...
Navadni zasloni so še večji [censored]. Ker enostavno imajo premalo svetilnost in se NIČ ne vidi. Pri svetlečih se vsaj nekaj vidi, a potrebno jih je usmeriti vstran od svetlobe, oz da ne bo odboja svetolobe in bo ok.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.