Kako punci dopovedat.....

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Poglej kaj dobim danes po 14. uri na taler:

- kuhana špinača

- zmečkan krompir (isto ko pire, samo da je downgrejdan za mleko, puter in sol)

- blitva

- pol hrenovke (če bom imel srečo)

Zgleda da bom šel na kebap malo pred kosilom...

jest5

Guru
18. avg 2007
25.960
-8.674
113
Zakaj pa enkrat za spremembo preprosto ne stakneš normalne ženske? Čudno da nekateri nimamo nikoli takih težav kot ti...

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Za moje pojme ženska ki ne gnjavi s težo in izgledom mora bit: profesionalna športnica ali pa nenormalna,
ker vsaka ženska najeda. Vsaka. Če ne zarad kil pa zarad jošk, nosa, ušes, las,...

Še nisem mel babe ki nebi imela nekje lastnega telesnega kompleksa, to je pogojeno s spolom.

Če ženska tega nima je vasezagledana - sigurno! Raje imam kompleksno ki si razbija glavo zarad 2 kil,
kot pa taka ki nima ene normalne kolegice in ko si z njo, naenkrat več nisi povabljen na noben RD.
smile-1.gif

Poznam tri primere
smile-1.gif

Ena celo ni slovenka - mednarodna potrditev torej
smile-1.gif

Nazadnje urejeno:

B81

22. jul 2007
37.021
10.543
113
Hmm...moja tudi nekaj jamra, samo jaz povem, da je meni ok. Včasih pa rečem, kak sploh upaš taka ven it... 175/54.
Pointless.

Slovenet

Guru
21. jul 2007
4.424
535
113
43
Še vedno Rdeči revirji
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Poglej kaj dobim danes po 14. uri na taler:

- kuhana špinača

- zmečkan krompir (isto ko pire, samo da je downgrejdan za mleko, puter in sol)

- blitva

- pol hrenovke (če bom imel srečo)

Zgleda da bom šel na kebap malo pred kosilom...

Prjatu, ko sem pa tale jedilnik prebral, si se mi pa res zasmilu. Daj ti tole tvojo žensko vpraš, če te misli ubit. Mogoče bo kaj pomagal.

Takle kosil men doma še servirat ne upajo, ker lahko kakšen krožnik vzleti.

Mimgrede, a se tale tvoja ženska slučajno pripravlja za vlogo kostkota pri bigli v oš
sprasujem se.gif

Madafaka

Fizikalc
18. feb 2009
3.343
0
36
27
Bronx
Citat:
Uporabnik jtfc pravi:
Citat:
Uporabnik dkivi pravi:
Citat:
Uporabnik jtfc pravi:
Citat:
Uporabnik rainbow pravi:
Theya je dobr rekla...treba ji je zbildat samozavest, pa ni več teh dilem.

In potem se taki voli kažejo po TV, da mi apatit kvarijo.
bonk.gif

le40_17_dolzan_big.jpg
ki pa imajo več jajc oz. jajčnikov kot jih boš ti kadarkoli imel
evil.gif

Poleti te taki voli med stampedom na prosti zic v troli skoraj dobesedno poderejo in potem se dobesedno mast ulije po zicu. Da ne zgubljam besed, kako so prešvicane take
cheer.gif
Kako take blagodejno vplivajo na zdravstveno blagajno naj pa kak drug pove.
No moje skromno mnenje ogabno, pa jajca gor ali pa jajčniki dol.

Če bi se mi ljubilo bi pa tut kak strokoven članek na to temo poiskal.... pa se mi ne da.
Heh, ti preveč kompliciraš.
Takole babo potrepljaš po riti - te napizdi.
Naslednji mesec jo potrepljaš še enkrat - te spet napizdi, tokrat bolj, kot prvič. Ti flegma rečeš, da si samo preveril, če se še ruka od tazadnjič.
Problem solved.
grin1.gif

Vprasaj

Majstr
15. avg 2008
1.396
381
83
Ljubljana
Citat:
Uporabnik Madafaka pravi:

le40_17_dolzan_big.jpg

Sorry, samo tako bitje je po skoraj vseh standardih OGABNO, sej razumem da je človek malo bolj oblinast, samo da se pa tako zanemari je pa spet svoja zgodba. razumem da je v tistih 3% bolezen zadaj ko ne more veliko narediti, ampak večinoma je tako da je rit prelena. me zanima če je ta kdaj na šmarno goro laufala.

Da imajo nekateri fantje radi take punce? Jah, še nikoli NIKOLI ponavljam NIKOLI nisem videl enega res normalnega deca zraven take. če pa sem že videl zraven sta pa na avtobusni skupaj čakala bus, čeprav po njeni širini je zasedla celo busno.

Če je nekdo grd, je pač grd. Kaj ji pomaga če je navznotri lepa tako kot nekatere pravijo, če je na vzven kot slon.

Nekdo je enkrat rekel: Včasih sem se bal teme! Ko sem pa videl to grdo prasico, sem se začel bat svetlobe.!

FoxyLady

Pripravnik
7. jun 2008
436
0
16
Maribor/Ljubljana
Jaz ne vem ali vam je resnično vsem ta punca tako grda, ali pač to govorite, da ne bi izpadli "čudni" ker vam je všeč še kaj drugega kot anoreksičarke.
Meni je ona res prav luškana, v obraz je bolj simpatična kot večina suhic, njena pozitivna energija pa vse skupaj še popestri.
Tako kot pa nekateri pišete, da je ogabna in podobno... malo se zamislite sami o sebi.

Vprasaj

Majstr
15. avg 2008
1.396
381
83
Ljubljana
Citat:
Uporabnik FoxyLady pravi:
Jaz ne vem ali vam je resnično vsem ta punca tako grda, ali pač to govorite, da ne bi izpadli "čudni" ker vam je všeč še kaj drugega kot anoreksičarke.
Meni je ona res prav luškana, v obraz je bolj simpatična kot večina suhic, njena pozitivna energija pa vse skupaj še popestri.
Tako kot pa nekateri pišete, da je ogabna in podobno... malo se zamislite sami o sebi.

Nimam se komu opravičevati. Če je skoraj vsem grda, pa tebi ni, ne vem no kdo bi se mogel tukaj zamislit na svojem okusu....

Je pa res, da brez takeihh ne bi cenili svojih lepih punc...

PS: V obraz pa res ni luštna, COME ON! Taka je kot bi na likalniku zaspala....prižganem

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Problem je edino, ko je ženska suha, ima prfektno postavo pol pa se gremo hušanja za 3 kile...

To jaz zdaj ravno doma dajem skozi. In nedajbože da jo "napizdim" da skoknema ne kebap,
da pojem nekaj oreng, ker sem ded z 85 kilami in pač rabim meso in ene 900g mesnate hrane dnevno,
in pol zbašema kebape vase, in pol poslušam še cel teden kako je jedla kebap in čuti kako se ji pretaplja v
špeh in to točno tukaj; ja tukaj, no probaj; vidiš včeraj tega ni blo; to je ta tvoj kebap...

Popizdiš!

Samo kajčemo, pač jih mamo radi take ko so. Moja ma od oka 55 kil ampak bo za svoje oči predebela tut ko jih bo mela 45...

Počakaj na finale, ko ti bo preklopila na "bio" hrano in boš lahko pil samo še prefiltrirano vodo, kosilo v restavraciji bo misija nemogoče, kaj hitro pa bo ta hrana in biotrend vplivala tudi na njeno psihofizično zdravje... preverjeno

Joške se bodo posušile, nastale bodo težave z menstruacijo itd..

Ko baba postane obsedena s takšno prehrano, lahko samo zamenjaš ključavnico.

skorpy

organizatorka
18. jul 2007
7.801
0
36
41
Citat:

večina jih govori zato tako, ker se bojijo, da jih bodo drugi šimfali, češ kakšno žensko majo. Sicer pa saj veš, da vsak pri sebi ve kaj mu je všeč
wink-1.gif

in ja Ines ima čisto normalnega tipa, pa njen bivši je bil tut tak, da so se ženske kar slinile po njem, pa jih ni pogledal.... jst pravim, vsakmu svoje, če jim paše, pa naj jo/jih imajo. folk naj se malo bolj zase briga, pa bo svet takoj lepši.

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.718
113
Citat:
Uporabnik skorpy pravi:
Citat:

večina jih govori zato tako, ker se bojijo, da jih bodo drugi šimfali, češ kakšno žensko majo. Sicer pa saj veš, da vsak pri sebi ve kaj mu je všeč
wink-1.gif

in ja Ines ima čisto normalnega tipa, pa njen bivši je bil tut tak, da so se ženske kar slinile po njem, pa jih ni pogledal.... jst pravim, vsakmu svoje, če jim paše, pa naj jo/jih imajo. folk naj se malo bolj zase briga, pa bo svet takoj lepši.

Kje je kakšna pozitivna energija... na tisti p***** kmetije je kadila in šinfala druge pa orenk strupeno, prvi dan je tisto salo malo premikala, drug dan je bla pa že za umret.... grozna pozitivna energija. Čudno da ni kdo rekel, da zakaj so jim novega prašiča poslali, ker so ga že klali enga
hysterical-1.gif

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.718
113
Citat:
Uporabnik skorpy pravi:
Citat:

wink-1.gif

Jih imaš tudi take, ki jih trupla uzburjajo, pa to ni kakšen reprezentativen vzorec.
grin1.gif

Nekrofilia_9_by_cletus.jpg

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
Joj malcomX a ti to resno, da ona hujša??' Pa kam??? Sam pazi nanjo, da ne bo zaplavala kam v anoreksijo... ker je beautiful
srce-1.gif
tko da... Tri kile pa nč več...

Sicer pa poznam štorijo, sam je pa tud treba vedet da z enim obrokom dnevno ne bo shujšal noben, treba se je navadit na zdravo hrano 5x dnevno po malo pa je. Pa nehat kadit (malcomX, tvoja kadi ne?) pa gibaaaat se, pit večinoma vodo,blablabla...

Lahko ješ tudi okusno hrano, ki te hkrati ne bo zaredila in je zdrava.

Vprasaj

Majstr
15. avg 2008
1.396
381
83
Ljubljana
Citat:
Uporabnik skorpy pravi:

in ja Ines ima čisto normalnega tipa, pa njen bivši je bil tut tak, da so se ženske kar slinile po njem, pa jih ni pogledal....

Spoštovana T....

Sem prepričan da ima namišljenega, ali pa si ga je kupila za napihnit iz Venere šhop. Antonio Banderas Inflateable. Sej nočem biti tečen in zaničljiv, ampak po vseh merilih naravne selekcije privlačnosti, taka ženska ne more imeti nekega normalnega tipa, tudi vprašanje razmerja, če e gledaš kemtiljo in slučajno poizkusiš pozabiti da je ogabna, tudi vidiš da kot oseba ni ravno topla in vesela, žal, lahko prilimam miljon clipov, da dokažem nasprotno in svoje trditve. Imaš izjeme (ki so zelo redke) in pravila. Ona je tipični primer ne grde, ampak OGABNE ženske. In verjemi od majhnega je taka in jo je tudi okolje sprejelo kot drugaččno in nima šans da je to normalna ženska z normalno osebnostjo.

Sej vem da te tole moje pisanje pogreje, ampak sem napisal čisto resnico in marsikdo se bo strinjal z menoj.

....kar se pa razmerji tiče... Si pa ti itaq Strokovnakinja in vse ane?
wink-1.gif

skorpy

organizatorka
18. jul 2007
7.801
0
36
41
a pa ti veš, da je stvar vsakega posameznika, kakšnega partnerja si bo izbral. Vsak zadovojli svoje želje in potrebe, sam problem je, da se drugi preveč vtikate v to.

novaa

Pubec
19. jul 2007
8.535
1.235
113
ma kake veze imajo ti vaši pogovori z naslovom teme? odprite si svojo
evil.gif