Kako punci dopovedat.....

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.580
10.798
113
čaki čaki, jaz to povem taki ki je res zanemarjena
smile-1.gif

tako da si mal poglejta v oči in trebuh , hahahahaha

Robbit

Fizikalc
26. jul 2007
2.209
20
38
Slikaj geštel, sem prilimaj sliko, naredi anketo in punci predstavi rezultate. Simple as that
smile-1.gif

Theya

Pripravnik
13. okt 2007
136
0
16
ksz

Težko. Oz. dokler ne bo sama pr seb predelala tega, da ni debela, da je čist normalna,ne bo šlo. Ti ji lahk govoriš lih kar ti pade na pamet, kolk bo verjela je pa neki čist druzga.

Treba je delat na njeni samozavesti, ampak to mora predvsem ONA SAMA! Ti si lahk sam spodbuda, da se bo en dan dobro počutila v svoji koži. Npr. lahk ji rečeš, ko kup kaj novga, da to ji pa ful lepo paše, ji poudar lepo postavo, dobro rit, hude joške, pač neki kar ma dobrga
smile-1.gif

SIcer jo pa pel športat, po športu se večina dobr počut (če druzga ne, si misle, vsaj neki sn nardila zase...). Aja čist tko kok je pa stara?

novaa

Pubec
19. jul 2007
8.535
1.235
113
hehe kak dobro vas poznam dragi alterjevci
grin1.gif

samo sem fehtanje za sliko pričakoval že prej...... ampak žal.... kdaj drugič mogoče

je pa zanimivo koliko različnih mnenj se nabere
smile-1.gif

@Theja, stara je 19
smile-1.gif

novaa

Pubec
19. jul 2007
8.535
1.235
113
no saj... klko sem se zdaj menil z njo ma kar skromne želje.... 3-4 kile bi rada zgubla
smile-1.gif

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.718
113
Citat:
Uporabnik rainbow pravi:
Theya je dobr rekla...treba ji je zbildat samozavest, pa ni več teh dilem.

In potem se taki voli kažejo po TV, da mi apatit kvarijo.
bonk.gif

le40_17_dolzan_big.jpg

novaa

Pubec
19. jul 2007
8.535
1.235
113
no no no.... kaj nima vsak pravice do svoje zadovoljive samozavesti? pa nima veze če je to hodeči zobotrebec ali slon na dveh nogah
smirk-1.gif

Theya

Pripravnik
13. okt 2007
136
0
16
hehe. sj to je težje 3-4 kile, kot pa 15 kil.

Drgač pa itak glede na indeks sklepam, da ni čisto nobene panike pa da prou kul zgleda
smile-1.gif

Itak pa.. samozavest, samozavest. Na žalost preveč vem o tem
redface-1.gif

Madafaka

Fizikalc
18. feb 2009
3.343
0
36
27
Bronx
Citat:
Uporabnik novaa pravi:
.... da ni debela?
uf-1.gif

evo malo matematike iz ene internetne strani:
pravi da ima za svojo višino:

Stanje: Normalna teža
Indeks telesne mase: 20.8
Idealna teža [KG]: od 53 KG do 71 KG (za njeno višino)

povejte pupike? kak vam vtupit v glavo da niste debele
cry12bpy.gif
Lepo ji povej, da so v tehle časih koline in naj se raje bolj pri kraju drži.

frisk

Pripravnik
25. sep 2007
735
18
18
Domžale
En star maček mi je reku:

A veš kok kil mora met baba? Tok, da ni tečna!
smile-1.gif

Pol je pa vseen a je to 40 al pa 85.
wink-1.gif

dkivi

Pripravnik
4. jan 2008
835
0
16
ljubljana
jaz bi kretena,ki ji je to pribil peljal pogledat iber ''negovane lepotice'' v center za zdravljenje motenj prehranjevanja...ravno zaradi takih primitivcev se potem dekleta sekirajo in nekatere izstradajo celo do smrti...me zanima če mu bo ženska z 1.70m in 40 kilami lepa....pa še nekaj,če bi kdo kaj podobnega pribil kateri od mojih prijateljic...no ja...črna kronika bi bila bogatejša za še eno novičko...
vsekakor pa tvoja frendica rabi malce višjo samopodobo,če se zaradi takih pripomb secira
glede večine ostali pripomb,pa ne bi izgubljal besed...to so večinoma fantki, ki si ga mečejo na poster angeline jolie...ampak glavno je da imajo iphone in navito mašino parkirano pred vaškim kafičem
evil.gif

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.718
113
Citat:
Uporabnik dkivi pravi:
Citat:
Uporabnik jtfc pravi:
Citat:
Uporabnik rainbow pravi:
Theya je dobr rekla...treba ji je zbildat samozavest, pa ni več teh dilem.

In potem se taki voli kažejo po TV, da mi apatit kvarijo.
bonk.gif

le40_17_dolzan_big.jpg
ki pa imajo več jajc oz. jajčnikov kot jih boš ti kadarkoli imel
evil.gif

Poleti te taki voli med stampedom na prosti zic v troli skoraj dobesedno poderejo in potem se dobesedno mast ulije po zicu. Da ne zgubljam besed, kako so prešvicane take
cheer.gif
Kako take blagodejno vplivajo na zdravstveno blagajno naj pa kak drug pove.
No moje skromno mnenje ogabno, pa jajca gor ali pa jajčniki dol.

Če bi se mi ljubilo bi pa tut kak strokoven članek na to temo poiskal.... pa se mi ne da.

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
Očitno se pa tudi najdejo fantje, ki so jim takšne postave všeč oziroma so jim všeč ženske, ki znajo nosit tako postavo. Pa nisem neka slonica, da sem zato na njeni strani, samo razumem pač da so okusi različni in kot jaz ne morem bit vsem všeč, tudi Ines ne more bit vsem. Ima pa ženska hudo energijo in je taka pozitivka, da res ni. In to jo dela zanimivo in drugačno (poleg postave). Sicer je pa danes tako, da tudi za takšne postave obstajajo tako super oblačila da se take ženske lahko počutijo enako seksi kot suhljice z konfekcijo 32 (če je to še seksi, pustimo za kdaj drugič) in se fajn majo v svoji koži - kar se tudi vidi.
Tok o zgornji slikci Ines in zgražanjih, ki niso na mestu.

Kako punci dopovedat, da ni debela? Nekdo je napisal super komentar - ene 2x ji rečeš, da NI debela, jo pohvališ ko jo vidiš npr. v perilu, kopalkah, golo, med tuširanjem ipd. potem pa nehaš, če še vedno jamra in ji rečeš enostavno; Če misliš da si debela, pa pejt na aerobiko. In se jo pusti na miru... naj se zamisli.
Je pa tudi hakeljc, da potem ženska lahko začne preveč pazit na prehrano in gibanje pa postane anoreksica... In je treba pač malo prej to prekinit, če se le da, preden postane ženska odvisna samo še od tega.

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik novaa pravi:
.... da ni debela? :

No pa nisem edini.

Zadnjič si bil na kosilu z mano in mojo... Si videl da je široka ko cestna svetilka...

kdaj sem nazadnje jedel tortilijo z šunko in pršutom oblito z zelenjavno marinado, pelati, solato z jogurtom in
nato še sladico v Riko Toresu? Takrat s tabo. Zakaj? Ker zdaj doma žerema samo to njeno zeleno travo in
nemastne jogurte, ker bo ona shujšala za 3 kile. Jaz pa lahko crknem polek, ker se prehranjujem ko
gosenica zraven nje.

Niti ji ne poskušaj dopovedat da ni čuftasta, ženske se vidijo v ogledalu x2 (minimalno) in vrjetno si že dobil
vprašanje ko gledata recimo tv pa kaka ženska uleti v sceno; "Luby, jaz mam tut tak debele noge?"
(scena a: ona na tv je suha ko preklja, scena b: tvoja ma enake ali bolj suhe, scena c: bilokaj odgovoriš je mimo)

Da o raznih pregledih ki so pribljižno vsake 4 ure oz. ko je pač pred špeglom da čekira če se je naredlo slučajno kaj celulita
niti ne začnem govorit. Al pa ko pojambra kak ji kavbojke niso več prav, a dobiš roko skoraj do komolca na rit...

Nima smisla. Qrba je edino če se ti zgodi tako meni, da se prehranjuješ z njo, v tem primeru ješ slabše kot lasten pes...
stupid-1.gif

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Problem je edino, ko je ženska suha, ima prfektno postavo pol pa se gremo hušanja za 3 kile...

To jaz zdaj ravno doma dajem skozi. In nedajbože da jo "napizdim" da skoknema ne kebap,
da pojem nekaj oreng, ker sem ded z 85 kilami in pač rabim meso in ene 900g mesnate hrane dnevno,
in pol zbašema kebape vase, in pol poslušam še cel teden kako je jedla kebap in čuti kako se ji pretaplja v
špeh in to točno tukaj; ja tukaj, no probaj; vidiš včeraj tega ni blo; to je ta tvoj kebap...

Popizdiš!

Samo kajčemo, pač jih mamo radi take ko so. Moja ma od oka 55 kil ampak bo za svoje oči predebela tut ko jih bo mela 45...