Kako operirat v tej situaciji;

sonick

Polo 6n2 frajer
22. sep 2007
3.091
0
36
on the run
Jaz pa nočem rečt, da je bejbika čudna, ker ti je kolegica....samo zstopim je ne! Jaz nevem, da jo en [censored] focka je še huje kot da bi jo varal.....itak da nima nobenga spoštovanja do nje! Verjetno, če praviš, da je nek pohablen palček, sio ga verjetno vedno v družbi zaničevali al pa zezali v sredi....in je bil "revček" brez moči ....nahebal ga je menda vedno....zaj pa ima menda bejbiko, da se pač nad nekom lahko izživlja da se čuti močnega in da da ven te dolgoletne frustracije....kmet en, še psa če ga ma mu treba vzet! Treba bi mu blo par vzgojnih naloižt, če mene vprašaš.....
10.gif

cbb

Chef
6. avg 2007
3.337
2
38
51
Nč več u Jesenicama... Zdej Horjul
Že pred davnimi leti sem bil v lokalnem diskaču, s flašo pira za šankom... Zraven je bil tut en parček, punco sem poznal, je bila doma iz našega kraja, tip pa nek bumbar iz sosednje doline. No, najprej sta se malo kregala, pol pa ji je spustu klofuto. Še preden je roko spustil, sem ga tako ubrisal, da je s stola padel. Ko je vstal sem ga prašal, če mu paše, in če bi še eno mogoče? Pa smo bli zmenjeni... Una se mi po desetih letih še vedno nasmeje, ko se srečava, pezdeta pa nisem nikoli več srečal.

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Mislim da poznam vzrok za palčkovo pretepanje.
Palček punco pretepa, ker ona tebe pozna in se s tabo druži. Kolegica ti je dala to "med vrsticami" jasno vedet, samo ti tega ne ukapiraš. To vedenje palčka sicer ni opravičljivo, ampak jaz ga skoraj zastopim, čeprav bi blo pošteno, da bi palček raje tebe nabutal.
Boš videl, ko boš ti v Ameriki, jo ne bo več tepel. Piši ji kej z Amerike pa ti bo povedala.

mojamura

Fizikalc
25. jul 2007
1.355
1
36
sLOVEnia
hm...

če je ženska v daljše trajajočem razmerju z moškim, ki ji najprej zbije samozavest, se obnaša do nje posesivno in ljubosumno enostavno ne zna in ne more narediti koraka naprej, dokler sama ne pade tako globoko, da vidi, da drugega izhoda v bistvu ni.
malcomx ti ne boš rešil te situacije, edino, kar lahko pametnega narediš je, da ji realno poveš, da ne boš več poslušal njenih težav, ker sama itaq za to, da bi se tipa rešila nič ne naredi.
jo razumem da se boji, ampak tisti pes, ki dosti laja ponavadi ne grize, če pa že, pa mu je treba na rep stopiti.

pa še to pretepena ženska se statistično gledano 7 krat vrne nazaj k moškemu, ki jo pretepa, dokler ga res ne zapusti za vedno. upam, da bo spoznanje, da ji bo brez njega bolje prišlo čim prej, ne pa takrat, ko bosta imela 2 otroka....on pa bo stara 45 let in psihično na nuli

vincent

Guru
Osebje foruma
31. avg 2007
13.269
1.904
113
punca v podzavesti želi batine
crazy1.gif
.

ko si bo našla naslednjega bo isti (počakaj).

isto kot ženske, ki vedno nabašejo pijance (pa običajno jih še nalomijo)...ko se enega losa (po hudih mukah) najde še slabšega.

če ga ni sposobna poslat v ku... (nehat) potem je to to. Kaj češ.

Marauder

Pripravnik
16. mar 2008
205
0
16
Jaz se s takimi zadevami nebi sploh ukvarjal. Če dekle to želi naj bo tako naprej! Želi si pa tega, ker drugače nebi bila več z njim! Ali pa je taka, da se boji, da ne bo dobila nobenega drugega fanta, če tega pusti.

Ne razumem pa tudi tega da žena prenaša moža, ki je vsak dan zadnjih 15 let nalit, pa ko pride domov mora biti vse tiptop, ker drugače so batine, ali pa so batine kar tako za pozdrav. Ali je res tako "pomembnih" tistih 15 ušivih pretepaških let? Ali pa jo res tako veseli tisti enodnevni preblisk ko pride preveč nalit domov, da je ne more pretepsti?

Ali pa da je deklina z tipom, za katerega ve celo mesto da jo ima samo za okras, on pa "jaha" celo mesto...

En kolega je enkrat rekel, da bolj kot je*eš dekle v glavo, bolj te ima rada... Pa tudi Šifrer je pel da lepa dekleta ljubijo barabe...