Kako odstraniti madež na pipi?

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
krom se baje čistit tudi s cocacolo. stane te nič ne, zajebat pa tut nimaš kaj:)

Guli

Pripravnik
6. avg 2007
146
3
18
Citat:
Uporabnik jurga pravi:
Citat:
Uporabnik oriolus pravi:
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi: V navodilih piše le (kar se tiče kemije čistil), da se je treba izogibat čistilom s kislino in grobim čistilom (zaradi mehanskih poškodb). To je vse. Kaj je v čistilu, ki je bilo uporabljeno, pa ne vem. Jaz b nesel nazaj in uveljavljal stvarno napako. Potem naj oni dokazjejjo,d a je z izdelkom vse v redu.
In v omenjenem čistilu je velika vsebnost solne kisline...
Torej je res treba reklamirati pipo in ne kriviti Šampionke, kar sem predlagal včeraj.

Me pa preseneča, da se na tržišču pojavljajo izdelki te firme ( Hansa) tako vprašljive kvalitete, morda gre celo za kakšen kitajski ponaredek?

doma imam vse pipe hansa in nimam problemov z njimi je res dobra firma nimaš kaj
ženi pa sem takoj povedal z čem jih naj čisti in so še sedaj kot nove.
tudi mojim strankam povem način čiščenja -res pa je kot piše avtor -se je žena dotaknila pipe z rokavicami ki je bilo polno čistila za klozet. Mogoče je pa to čistilo hudičevo agresivno . za ponaredek pa verjetno ne gre če je orginal škatla serijska številka se da vse preveriti na zastopstvu Hanse v Limbuš pri MB-ju

pozdrav.gif

Kje v Limbušu je servis za Hanso?
Oz. kje bi se dalo kupiti tesnila za Hansa pipo?

Hvala.