Au, to sem enkrat za avtodom iskal in so bile neke fore s kisikovimi čistili (oxi neki) pa svetenje se mi zdi z UV lampo,... Pozabil - vpiši renew camper plastic al nekaj takega.
Za prastare računalnike, konzole itd. se uporablja "retrobright", ponavadi je to premazano z gelom in postavljeno na sonce oz pod uv lampo. Na yt je dosti primerov.
Kaj dosti ni tu za delat; verjetno je absorbcijski in dokler je plin not, ga lahko vsake kvatre na glavo obrneš za 24 ur in nazaj not postaviš; ko plin "zgine" - "baci u Moraču" - žal ni tu kaj popravljat, ker je obnova enaka ali dražja kot novi.a ti poznas kksnega mojstra da bi mal uc vrgu na en hladilnik, 12V, 220V in plin. elecrrolux iz enega starejsega ad...
Kaj te muči? To običajno deluje bp.a ti poznas kksnega mojstra da bi mal uc vrgu na en hladilnik, 12V, 220V in plin. elecrrolux iz enega starejsega ad...
1 slika pove več kot 100 besed.
V hladilniku je nazivna nalepka - guglaj za navodila za vgradnjo.
Na kaj ga boš kurblal? Če na plin, se od spodaj odvije gorilec in z zobno ščetko očistiš gorilec, s podolgovato ščetko za "tanke steklenice" pa dimnik - pa ne preveč na silo. Posesaš saje in je to to. Če ne dela na 12V ali 220V menjaš gorilce, tu nimaš kaj.
Preventive tu ni, saj tudi domačega ne daš vsako leto na pregled. Priklopiš, če dela - dela, če ne, probaš popravit, če ne gre, glej moj gornji nasvet.
Aha.
Po spominu ma zadaj nekakšno priključno dozo, za 220V so trije kabli.
Mogoče bi bilo res najbolje da ga pokažeš Prebilu.
A je takle? Jaz sem ga nabavil rabljenega za prikolo, vgradil po navodilih nekoliko novejših Dometicov, imel, 5 let bpja, 3 kable imata oba, samo en ima enga odvikanega pri izolaciji, in gresta samo 2 naprej. predvidevam, da sta ta 12V.
Sej bom poslikal, vem da bo potem lažje...
Gumo za vrata boš dobil po naročilu za nekih 200€. Ti to resno o okoli prenašanju? Ni to temu namenjeno. 90€ je nov mali 220V hladilnik v vsaki štacuni.
To ni kaj šraufat, če dela pač dela.
Elektro priklop je trožilni (ozemljitev!) za 220V in dvožilni za 12V. 12V ima precej verjetno debelejši presek kablov.