Čer ti neb bil rdečuhar komunist, bi zastopu kaj sem napisal.Potem si tudi ti rdečeuhi komunist al kako?
Čer ti neb bil rdečuhar komunist, bi zastopu kaj sem napisal.Potem si tudi ti rdečeuhi komunist al kako?
deda, ti sproti pozabljaš kake kozlarije pišeš.Čer ti neb bil rdečuhar komunist, bi zastopu kaj sem napisal.
Glede na to, kar ste komunisti delal po vojni v 750 moriščih, je panika upravičena.Jansisti pa spet panicni in paranojicni
Saj tvoj ata je bil tud pozabljiv. Zato si bil pa ti spočet pol.deda, ti sproti pozabljaš kake kozlarije pišeš.
Se premal so vas.Glede na to, kar ste komunisti delal po vojni v 750 moriščih, je panika upravičena.
A ni to sovražni govor?Se premal so vas.
Ene toliko, kot bere tvoje bruhanje, grožnje in žalitveA ni to sovražni govor?
Nikaaaa, kjeee siiii?
Upam da je moderator to prebral.
Tole Čibino sovražno govorjenje bo po mojem ukrep moderacije al pa še dlje.....Ene toliko, kot bere tvoje bruhanje, grožnje in žalitve
Ce bi ga imeli bi bil ti ze v toplicah.A ni to sovražni govor?
Nikaaaa, kjeee siiii?
Upam da je moderator to prebral.
Žeže, ampak jaz ne hodim v toplice zaradi sovražnega govora, mene pošiljajo v toplice zaradi tega, ker pišem resnico.Ce bi ga imeli bi bil ti ze v toplicah.
Šala leta???Žeže, ampak jaz ne hodim v toplice zaradi sovražnega govora, mene pošiljajo v toplice zaradi tega, ker pišem resnico.
Ne, to ni isto. Stardec je omenjal dejanske primere v 750 luknjah, za katere sonči pravi da so jih premalo...Ene toliko, kot bere tvoje bruhanje, grožnje in žalitve
Stardec je nasral že svašta. Njegovo udejstvovanje na forumu ne obsega le enega posta.Stardec je omenjal...
tvoj post enaki stardecovo bruhanje, grožnje in žalitve s sončijevim zapisom. če ti je to enako, imaš težavo.Stardec je nasral že svašta. Njegovo udejstvovanje na forumu ne obsega le enega posta.
Tko no, če ti je težava dojeti na kaj se nanaša moj post
Stardec, za razliko od tebe in ostalih komunistov tukaj, NIKOLI ni izrekel nič sovražnega. NIKOLI.Stardec je nasral že svašta. Njegovo udejstvovanje na forumu ne obsega le enega posta.
Tko no, če ti je težava dojeti na kaj se nanaša moj post
Stardec, za razliko od tebe in ostalih komunistov tukaj, NIKOLI ni izrekel nič sovražnega. NIKOLI.
Jestič, ti ne ločiš užaljenosti od žalitve. To ni isto. Ker ti in ostali komunisti tukaj ste velikokrat užaljeni, ker od stardeca slišite resnico.
Oh ti kljukec lažnivi