A zdaj te bodo kar fentali? INJEKCIJO V VRAT KOT PSU PA RIK
To pa je svoboda, ni kej.
Trgovina s človeškimi organi pa razcvetela.Že vidijo kako se bo pokojninska in zdravstvena blagajna razbremenila.
Se strinjam vsi ki so za splav je škoda da jih njihove matere niso splavile, vsi ki so za evtanazijo naj se fentajo, ne pa da iščejo pri drugih da jih fentajoEni tukaj gor bi že bil skrajni čas, da se jih že evtanazira, so očitno že predolgo kle in morijo...
mi kot družba še 300 let ne bomo zreli za evtanazijo, prvi razlog je že to, da nekateri niti ne vedo kaj dejansko pomeni evtanazijaA zdaj te bodo kar fentali? INJEKCIJO V VRAT KOT PSU PA RIK
Tvoja jetra ne bodo koristila nikommur.Trgovina s človeškimi organi pa razcvetela.
Fentati se ne smeš. Je več problemov pri tem.Se strinjam vsi ki so za splav je škoda da jih njihove matere niso splavile, vsi ki so za evtanazijo naj se fentajo, ne pa da iščejo pri drugih da jih fentajo
Se prav, da bodo namesto mene, raje fental tebe, k maš mlada jetra in mlada ledvica?Tvoja jetra ne bodo koristila nikommur.
Pa 70 let stara ledvica kogarkoli, prav tako.
Pošteno bi blo, da se evtanazira tiste, ki so za ta zakon in ki si to želijo. Torej levičarje. Sem za.Se strinjam vsi ki so za splav je škoda da jih njihove matere niso splavile, vsi ki so za evtanazijo naj se fentajo, ne pa da iščejo pri drugih da jih fentajo
Tak napredek in drugačno miselnost si ti zatlači tja, kamor sonce nikoli ne posije.Pa kaj eni bruhate, kot da ste v 18 stoletju. Napredek, drugačna miselnost je za vas nekaj nedojemljivega. Ste kot fijakerski konji.
Sej o tem bi odločal sam ne drugi....Tak napredek in drugačno miselnost si ti zatlači tja, kamor sonce nikoli ne posije.
Sem pa za to, da naj vsak zase v naprej, na zdravstveno kartico napiše svojo privolitev, čeprav se da to glh tako ponaredit.. Nimaš ti, napredni model z napredno miselnostjo kaj odločat zame kdaj naj jaz crknem.
A se ti javiš za rablja, ki bo take pokončal?Sej o tem bi odločal sam ne drugi....
O tem bi radi odločali Golobovi svobodnjaki.Sej o tem bi odločal sam ne drugi....
Rabelj izvršuje smrtno kazen.A se ti javiš za rablja, ki bo take pokončal?
Rabelj izvršuje smrt. Javi se, če ti je to tako všeč.Rabelj izvršuje smrtno kazen.
Pri evtanaziji je odločanje samega sebe, da umreš dostojno in ne da zgnijes v postelji prepuščen svojim iztrebkom in bolečini, ter idvisnosti od drugih.
Ko si bolan si zmeraj odvisen od drugih.Rabelj izvršuje smrtno kazen.
Pri evtanaziji je odločanje samega sebe, da umreš dostojno in ne da zgnijes v postelji prepuščen svojim iztrebkom in bolečini, ter idvisnosti od drugih.