Je v drugih drzavah z vinjetami kaj drugace? Npr svica ki ima samo letne vinjete itd. Imajo kje kaksno solidarnostno klavzulo za "casovno zgresene nakupe avtomobilov"?
Ne, ne zmanjka za vinjeto. Folku je neumno 2x dajat za vinjeto.
Drzava komplicira pri vsakem Evru, nas obira za vsak Evro, mece dnar v vreco brez dna, pa da potem ne bi mi iskali priloznosti za prisparat kak Evro. Dejte malo razmislit. Sej vi lahko tudi mecete denar stran, ampak, ko ga bo zmanjkalo, ne jokat
Drzava komplicira pri vsakem Evru, nas obira za vsak Evro, mece dnar v vreco brez dna, pa da potem ne bi mi iskali priloznosti za prisparat kak Evro. Dejte malo razmislit. Sej vi lahko tudi mecete denar stran, ampak, ko ga bo zmanjkalo, ne jokat
V dveh tednih bo menjal dva avta?Jaz govorim o primeru avtorja, ki je rekel, da bo v kratkem casu kupil drug avto...torej, sem recimo predvideval, da ga bo dobil v roku 14-30 dni. Ampak do takrat mora nujno kupit novo vinjeto za star avto, verjetno zaradi sluzbe. No, o takem primeru jaz govorim. Osebno sem jo zalepil brez nekih folij. Denar pa jaz dajam v tiste stvari, ki mi nekaj pomenijo in ne 2x v eno in isto stvar v roku 14 dni. Ste kot Johannes, ki druge kritizira glede pocitnic, sam je pa isti. Da se vam ne bo zgodba zgodila tudi vam, da boste kupili neko stvar, katero boste cez 14 dni morali ponovno kupit. Saj ste bogati.
Lahko tudi dve, če se dobava zavleče. Če imaš za letno, ni problem kupiti dve tedenski vinjeti.Pol pa tedensko kupi ali pa mesečno... Optimizacija... Ne pa goljufanje