Kako najbolj osovraženi?

pikica

Fizikalc
28. jan 2008
5.759
1
36
36
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Pozitivno presenečen. Sem pa slišal, da bi naj bli bolj teæni južneje, pag, hvar,...

Na pagu tud js prijetno presenečena...tud natakarji radi poklepetal
smile-1.gif

D_K

Guru
24. sep 2007
3.067
846
113
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Citat:
Uporabnik D_K pravi:
A vidiš, če bi mi dal GPS koordinate kje se nahajš, bi že znavigiral tja. Smo pa bli v Plavi laguni... en dan tudi v zeleni na obsiku, tam se je kar trlo MBjevcev... same znane face, a tebe ni blo videt, zdaj pa mam za par pirov več v žepu
smile-1.gif

V Albatrosu sma bla, nalivala sma se ga pa v English-u. Vsako večer
cool-1.gif

Sem 1x bil vmes tam (guinness), samo zgledada, da prehitro (po vecerji) pa je takrat se blo prazno. Pa drugic
wink-1.gif

Steve

Guru
13. avg 2007
10.012
1.911
113
Citat:
Uporabnik Evrokrat pravi:
Citat:
Uporabnik D_K pravi:
tri runde jegrov za želodec. tega pri švabah ne vidiš.
LOL, tega pr svabah, ki prhajajo na balkan res nebos vido

pejt recimo v od Nemcev okupirano Spanijo, tam ga svabi tolk zazirajo, da ti ni nic jasno

polovica švabov ki hodijo dol, je itak jugo porekla. ostala polovica pa so mesarji, avtomehaniki, delavci in revni penzionisti. Samo hrvatom tega ne smeš povedat, ker oni mislijo da so to zelo bogati ljudje, ker so pač iz njemačke, pa tudi malo se slepijo.
Pravi švaba gre na ostale mediteranske destinacije, sploh ibica, malorka, tenerifa so default destinacije in tam požerejo več kot mi.

Se pa jim pozna recesija očitno, oz. delajo preventivno. Letos sem prvič v 29 letih doli dobil plačano pivo na račun gostilne
stupid-1.gif

no glavni dopust vseeno ne grem k njim

D_K

Guru
24. sep 2007
3.067
846
113
Jaz grem se dol najmanj 1x (Rovinj), za glavni dopust pa tudi nekam drugam. Pa ne zato, ker mam kaj proti njim, pac zato, da nisem vedno na istem, ceprav mi je hrvaska obala fajn. (hrana + pijaca).

Aja Nemci pa ja... Tukaj ko delam, skoraj doben se ni bil na hrvaskem. Vsi hodijo bolj v Spanjio, Grcijo, Italijo....

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik Steve pravi:
so default destinacije in tam požerejo več kot mi.

ne-ne-1.gif

Pošmrkajo in skadijo več kot mi. Spijejo pa sigurno ne. Sem bil 2x na ibici, tenerifih, pa še kje,
rečem ti švaba NE pije dost (razen pira), če so že party animali, pol raje mamila "dihajo" na vse možne načine
od praheca do travce, pa še kak bombonček nesme manjkat, gobice, LSD,...

D_K

Guru
24. sep 2007
3.067
846
113
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
plava laguna, raj za slovenske cigote.

Zelena.
Sori ker nimam za kaj jačega. Eni gremo tu dol blizu.

Vazna je tak al tak druzba, sploh pa kaj bi za 4 dni plazo nekam v tri krasne.

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik D_K pravi:
ceprav mi je hrvaska obala fajn. (hrana + pijaca).

Pa sej to je to!!

Moja starca + 2 strica& teti majo že vrsto let zarentan manjši apartman kar za celo leto, za drobiž, ker vsaka
familija plača 33,33%, tak da nas pride celo leto kot recimo 2 tedna v top sezoni (po familiji), plačujemo dodatno
le štrom in vodo, ki je pa doli po pavšalu, in ko si omenil da ti je obala fajn, mi dol hodimo že odkar se spomnim,
na Pag, sicer so ga v zadnjih 7ih letih skomercializirali do daske, ampak še vedno se čuti star način lajfa na otoku,
drugačnost od celine, nek svoj mali svet, sploh tiste mini vasice so noro dobre za oddih, da se res odklopiš od
skrbi in na easy poležavaš kje v senci s pivom, zvečer si pa sam pripraviš školjke, spet drugo večer kake ribe ki
jih sam naloviš,... In tut restavracije imajo tako okusno hrano, ki mi je nebo pripravil noben francoz na azurni,
al pa makaronar niti na siciliji, in to so pač tisti aduti zaradi katerih hodimo dol, pa še blizu so nam. Vržem se na AC
in sem v dobrih 3 urah doli.

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
Še ena pozitivna izkušnja iz Istre z moje strani. Od receptorjev in čistilk, do kelnarjev vsi prijazni, čeprav bi včasih lahko upravičeno bili slabe volje glede na to, da je bilo na kupu 1500 študentov, ki nismo bili ravno najbolj vzorni turisti (spring break in vse kar zravn paše). V lokalu je kelnarca, ko je edn naroču veliko laško, prinesla sabo še malo laško, da se je lahko odločil ali bi raje malo pivo polnjeno v Sloveniji ali veliko polnjeno v Splitu. Toliko o tem, da nam Hrvatje pljuvajo v pijačo, če Slovensko naročimo
smirk-1.gif

Cene so pa primerne lokaciji. V centru Rovinja pivo 2,5€ ... isto kot v Ljubljani, ceneje kot na slovenski obali. Vtis o Hrvaški za letošnjo sezono zaenkrat zelo pozitiven. Edin na meji sem slišal da so nekaterim konkretno težil ampak mi smo šli mimo brez problema.

Nazadnje urejeno:

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik wacko pravi:
Edin na meji sem slišal da so nekaterim konkretno težil ampak mi smo šli mimo brez problema.

Na meji na primorskem so samo "mahali" naprej, naprej, naprej, slovenskemu sem moral pokazat, hrvat pa me je spustil,
osto kolege ki so sli dan prej ali kasneje. Se jim neda očitno premetavat avta in težit zarad flaše vodke preveč.

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
Nam so isto samo mahal za naprej. So pa ene znance na zaslišanje notr poklical. Grožnje s psi pa take zadeve. Samo to je bila bolj redkost. Sem pa po zgodbicah iz lanske sezone pričakoval, da se bom mogu vsaj slačit.

tomi

Guru
1. sep 2007
18.706
9.908
113
40
MB
Citat:
Uporabnik pikica pravi:
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Pozitivno presenečen. Sem pa slišal, da bi naj bli bolj teæni južneje, pag, hvar,...

smile-1.gif

tud men je blo okej na pagu, edino v aquariusu nevem al sem bil tak pijan ampak za isto rundo pijače nisem niti 2x isto plačal
smile-1.gif

B81

22. jul 2007
37.707
10.968
113
Ne vem, zakaj si presenečen, pač znajo dobro hinavsko manipulirat z vami.
Najprej nesramni, drugič prijazni. K takim dvoličnežem že ne grem.

Sicer pa sam nisem imel nikol slabe izkušnje, prebral sem samo o tem...

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik tomi pravi:
Citat:
Uporabnik pikica pravi:
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:

smile-1.gif

tud men je blo okej na pagu, edino v aquariusu nevem al sem bil tak pijan ampak za isto rundo pijače nisem niti 2x isto plačal
smile-1.gif

Akvarijus je vedno bil znan po pavšalnih cenah. Vedno smo umirali od smeha, ko naročimo prvo rundo (živo se spomnim številk,
smo si jih po mailih pošiljali), 4x vodka 1x redbull 135kn, druga runda spet 135kn, tretja, 155, četrta 145, ko smo pa duplo naročili
pa je šlo tut krepko preko 300, in samo z enim redbullom. Kaj mu boš te reko,... Plačaš in si srečn da si sploh dobo drink v tisti gužvi,...
So pa te cene iz papaye, prvo leto ko se je odprla, čist na začetku prvi dnevi špica sezone,...

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik Denis pravi:

Najprej nesramni, drugič prijazni. K takim dvoličnežem že ne grem.

Če jim gre pol tak za nohte kot enim gostincem pri nas, pol vrjamem da bi tut srbe z miloševic t-shirti stregli,...

Lani v isti kafani ob 23 zvečer nisi dobil mesta pri šanku brez da bi si polomil komolce, letos je bil šank prazen.
Smo z družbo debatirali. Lani smo vsi dedi stolkli na noč med 900-1100kn med žuranjem od 21-05. Letos sem trošil
med 500-600kunami, (hodimo dol ena in ista ekipa že vrsto let), in tut punce so rekle da letos imajo pač manj denarja sabo.
Mi smo pridni sisali v hotelu, da smo ja čimmanj zatukli doli,..