Kako naj ... ?

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.412
2.425
113
Ti se ne žri kar povabi ga na pijačko. Če je samski in če si ti vsaj dva do tri in če ima on vsaj malo v glavi bo šel. Kaj pa ima konec koncev za izgubit? Tudi ti nimaš kaj za zgubit, mogoče te bo parkrat "vsekal" in končal zvezo to pa je tut vsa "škoda" ki jo lahko ti utrpiš, če seveda temu lahko rečemo škoda?
smile-1.gif
Dobro to je negativen scenarij, morda pa si mu res všeč in še iz tega kaj nastane... Edino če ne preneseš zavrnitev ga raje pusti pri miru in pač živi v iluziji da si mu všeč in da pač ni usojeno da sta skupaj... Najbrž pa več nisi stara 15 let in razumeš kako to gre...

Headway3

Zelenc'
8. nov 2009
21
0
1
Citat:
Uporabnik lovelove pravi:
Edini pravi in upoštevanja vreden odgovor je Ynos-ev.

Tako, da če si hočeš kaj pomagati, počakaj na njegov nasvet.

Dober namen, slaba reklama
evil.gif

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Citat:
Uporabnik tony pravi:
Punčy, (pa za trenutek pozabimo, če je tole hec ali ne) daj mu kar pribij: "Ej, dej povej, kdaj maš čas za kavo?" Če ga zraven gledaš v očke, ne bo nič narobe
tongue-1.gif
)

Vaš kakšen problem imaš? Tak, da ga v bistvu sploh nimaš problema
cool-1.gif

Preveč direktno. Če je starejši od nje, mu mora dati neko kost za glodat...ne pa cel pladenj z njo vred.

Naj se ženska (aleđidli) prvo odloči ali bi ga rada poseksala ali bi rada resno vezo. Malo samozavesti v noge, pa bo. Popolnoma nesamozavestne ženske niso zanimive...če pa še na pladnju pride, pa toliko manj. Mogoče za eno akcijo.., če jeto interes.

pikica

Fizikalc
28. jan 2008
5.759
1
36
36
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
Ti se ne žri kar povabi ga na pijačko. Če je samski in če si ti vsaj dva do tri in če ima on vsaj malo v glavi bo šel. Kaj pa ima konec koncev za izgubit? Tudi ti nimaš kaj za zgubit, mogoče te bo parkrat "vsekal" in končal zvezo to pa je tut vsa "škoda" ki jo lahko ti utrpiš, če seveda temu lahko rečemo škoda?
smile-1.gif
Dobro to je negativen scenarij, morda pa si mu res všeč in še iz tega kaj nastane... Edino če ne preneseš zavrnitev ga raje pusti pri miru in pač živi v iluziji da si mu všeč in da pač ni usojeno da sta skupaj... Najbrž pa več nisi stara 15 let in razumeš kako to gre...

kaj če je pa tud ona tipu noro všeč in si pač ne upa z njo na drink?

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.412
2.425
113
Saj pa pravim, preberi še enkrat, si pa površna mala => "morda pa si mu res všeč in še iz tega kaj nastane".

pikica

Fizikalc
28. jan 2008
5.759
1
36
36
drgač sem kar med tavelkimi
smile-1.gif

je pa res, da nima kej zgubit, če ga povab na pijačo...vse kar lahko doživi, je 'ne'. če je pa fant kavalir, je itak ne bo zavrnil

doctorz

Guru
7. sep 2007
7.921
650
113
pred racunalnikom
Ma ne najbolje bo, da ga vprašaš KDAJ ME BOŠ POVABIL NA KAVO.

Pali vsakič, tako se izogneš "tvojemu direktnemu povabilu", pa še on bo dobil pogum saj bo videl da si za stvar, torej nebo zavrnjen.

Njegov odgovor bo - JA NEVEM KDAJ IMAŠ ČAS.

Men verjm, LP

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.412
2.425
113
Ali pa ti bo odgovoril da se posvetuj z njegovo tajnico, naj rezervira termin in da upaš da boš utegnil še v novembru
evil.gif

pikica

Fizikalc
28. jan 2008
5.759
1
36
36
ja zlo velik ga stane, če gre na kavo...v najslabšem primeru 2€ za dve kavi pa eno uro časa

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.663
220
63
41
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
js v tem času razbijem v NFS Most Wanted 25 policijskih avtov pa pol špila odigram, pa še zastojn je ...
evil.gif

čisto res je to - še bolje pa se mi zdi, da zadnje čase palijo sprehodi. sem dve povabil na kofe v zadnjem času, pa sta kofe zavrnili, sprehod pa ne ...
wink-1.gif

Maiden

Fizikalc
7. nov 2007
766
183
43
To pa za to, ker sta kofeinsko dieto že skozi dali
smile-1.gif

Čisto res. Kaj pa če ne pije kave?

tony

Guru
23. jul 2007
9.676
1.487
113
Hja, če se že sto let samo spogledujeta, je pač na bejbi, da naredi prvi korak...
grims-1.gif

Maiden: če ne pije kave, pa bejba s tem izmeri še njegov IQ - (če predpostavimo, da mu je bejba kul) normalen človek bo potem rekl, da gresta lahko na čaj... Itak je "iti na kavo" samo fraza (in itak sploh ni fore v kofetu
evil.gif
)

B81

22. jul 2007
37.021
10.543
113
Citat:
Uporabnik DizzyReed pravi:
js v tem času razbijem v NFS Most Wanted 25 policijskih avtov pa pol špila odigram, pa še zastojn je ...
evil.gif

čisto res je to - še bolje pa se mi zdi, da zadnje čase palijo sprehodi. sem dve povabil na kofe v zadnjem času, pa sta kofe zavrnili, sprehod pa ne ...
wink-1.gif

Morda sta vedeli, da ne boš hotel plačat, onidve pa tudi nista hoteli?
stupid-1.gif

Joke, man
grin1.gif

sonick

Polo 6n2 frajer
22. sep 2007
3.091
0
36
on the run
Citat:
j še bolje pa se mi zdi, da zadnje čase palijo sprehodi. sem dve povabil na kofe v zadnjem času, pa sta kofe zavrnili, sprehod pa ne ...
wink-1.gif

To verjetno zato, ker se puncam zdijo (vabljenja na pijačko) že preveč stereotipna in si potem takoj lahko zamisli, kakšen scenarij ki se konča po filmsko
smile-1.gif

Povabilo na sprehode pa verjetno ne deluje tako "agresivno" in predstavlja punci brezskrbo uživanje brez misli, da bi lahko po zmenku prišlo do "obligacijskega" razmerja
smile-1.gif
Sprehod že sam po sebi deluje bolj sproščujoče kot pa čepenje v kakšnem izmed lokalov ob navzočnosti drugih tretjeosebnih pacientov.

Jaz osebno si nisem nikol glave lupil s tem.........če punca misli met kaj s tabo pa je zainteresirana bo tudi sprejela zmenek v avtu s kebabom pa pirom v roki
smile-1.gif

pikica

Fizikalc
28. jan 2008
5.759
1
36
36
Citat:
evil.gif

wink-1.gif

v redu jeee

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Citat:
Uporabnik doctorz pravi:
Ma ne najbolje bo, da ga vprašaš KDAJ ME BOŠ POVABIL NA KAVO.

Pali vsakič, tako se izogneš "tvojemu direktnemu povabilu", pa še on bo dobil pogum saj bo videl da si za stvar, torej nebo zavrnjen.

Njegov odgovor bo - JA NEVEM KDAJ IMAŠ ČAS.

Men verjm, LP

Zdej se pa ti postavi v situacijo, da tebi reče to ena, ki ti ni ravno privlačna kot partnerka ...

Najprej jo čudno pogledaš, ker te tako primitivno napade, potem pa ...?

"Pomoje nikol" ?
smile-1.gif