Citat:
Uporabnik matix pravi:
Hm... bi se rad ti preprosto pohvalil, da te neka baba hoče, ali pa res nimaš jajc, da bi ji reku, da naj neha težit? Zakaj sploh odpisuješ na SMS-e? Zakaj je treba odpirat temo za tako traparijo?
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
Tebe že dolgo ni nobena pogledala ali zakaj si že tako nasajen?
Sicer pa na veliko 3x, na malo pa se ne bi mogel spomniti.
Lep večer še naprej!
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
Citat:
Uporabnik matix pravi:
Hm... bi se rad ti preprosto pohvalil, da te neka baba hoče, ali pa res nimaš jajc, da bi ji reku, da naj neha težit? Zakaj sploh odpisuješ na SMS-e? Zakaj je treba odpirat temo za tako traparijo?
Evo, matrix, zanimiva istočnica!
Ne vem, meni je, po pravico povedano, težko poslati žensko kar v [censored], sploh pa ker vem, da se ti to lahko vrne kot bumerang. Zamislite si, kako fajn je, če vas ena ženska, ki vas čisto očara, zabije, da ji nehate težit. Ni lepo, ane? Mislim, da si vsak zasluži šanso, da se vsaj poskusi izkazat. Take lepe geste lahko po moje prinesejo še dosti pozitivnega v življenju. Če bomo vedno špilali nedosegljive bogove (čeprav Alerjevci dejansko to ste), bomo vedno drkali pred računalnikom. Tega si pa nihče ne želi.
Citat:
Uporabnik Tjasa pravi:
ksz
Sam jst pa čist štekam klosharja. Js tud ne morm tipu rečt, ej spel ne zanimaš me. Al pa da mu rečem ko me pokliče po seksu takoj nasledn dan; Joj sorry ampak premejhnga maš, ubistvu te nočm več vidt ker je seks 90% zveze... ne glede na to, kakšna je zveza. Če mu rečm, da sva lohk prjatla, si bo to eetaq narobe razlagau; Aha okej pr njej je treba it bolj počas, pa se pol prlizuje pa kr upa pa kr rine, pa kr probava... Ma pejt ti mal u rt.
Mislm res... Težko je to. Če ne odpišm na SMS, to ni dovolj dobr znak ker mam pol slabo vest k ne odpišm. Okej, napišm kej bolj hladnega sam kaj če tip ne dojame in kr bluzi s poljubčki naprej? :* :*
Ne zažge niti če rečm da me tud ženske zanimajo, se tip še bolj napali...