Kako jo odjebat ...

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
grin1.gif

Sicer pa ... mislim, da sem zdaj pa res opravil z njo.
smile-1.gif

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.022
10.768
113
kod Džej-Zija
Citat:
Uporabnik ovca pravi:
Kaj si ti en Softiæ... Pejt na hard! Poklič na svojga operaterja (M@, S!, TM), pa reči, da te tota tel. št. nadleguje... Bodo oni `prijazno` povedali, da je to to...
grin1.gif
..

Drugače pa, idi pa jo pof00kaj. Ko bo vidla, da si slab v sexu, ti bo dala mir...
grin1.gif

Seveda moraš biti slab, ker drugače se je nikoli ne losaš... Ostane edino metek v glavo....

evil.gif

Tako kot v "My name is Earl", ko se je Catalina hotela znebiti Randyja, pa se je nažrla čebule, pa nalepila dlake povsod itd. Na koncu ji je uspelo, ampak potem si ga je pa ona želela nazaj. Kloško, da se ne bi še tebi kaj takega zgodilo.
grin1.gif

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
shocked-1.gif

Pa še kar ne odneha!!!!

Ženska se prav ponižuje pred mano, pa bi lahko imela marsikaterega mojega kolega, pa ne pa ne! Šit, no, "res bi te rada vidla", "rada bi te objela", "rada bi te zalilaza", "ful si me očaru", "non stop mislim o tebi" ... Tega, bi rekel, pa nisem že kakšne 2 leti doživel, odkar sem na faxu sigurno ne!
stupid-1.gif

Jah, nič, jo bom ignoriral dalje in štel smse, kdaj ji bo kapnilo, da ne bo nič iz tega.
crazy1.gif

titov

Fizikalc
12. jun 2008
7.544
1
38
Ja pusti njene kontaktne podatke tu. Kolikor berem je tle na Alterju je polno takih, ki bodo z veseljem poskrbeli za njo in te rešili muk. Lahko tudi kako sliko pustiš.
hysterical-1.gif

mhmm

GIFtedALTER 08
22. jul 2007
2.370
0
36
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
Ženska se prav ponižuje pred mano, pa bi lahko imela marsikaterega mojega kolega, pa ne pa ne! Šit, no, "res bi te rada vidla", "rada bi te objela", "rada bi te zalilaza", "ful si me očaru", "non stop mislim o tebi" ...
evolworship-copy.jpg

LeQuack

Guru
26. avg 2007
7.049
3.564
113
41
Lj
Men se pa zdi da buče prodajaš in ti je v bistvu prov kul da te ženska hoče, pa si še mal napisal forum da malo mačota poigraš kot recimo čapci na semaforju ko je v golf 2 pa če ga slučajno pogledaš se nasmeje pa na gas prtisne.

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Citat:
Uporabnik LeQuack pravi:
Men se pa zdi da buče prodajaš in ti je v bistvu prov kul da te ženska hoče, pa si še mal napisal forum da malo mačota poigraš kot recimo čapci na semaforju ko je v golf 2 pa če ga slučajno pogledaš se nasmeje pa na gas prtisne.

hysterical-1.gif

Ja, to bo to.
bonk.gif

Sicer pa je danes začuda še vse mirno.
smile-1.gif

volk_S

Pripravnik
17. avg 2007
759
0
16
44
Veš kaj nared. Po stenah sobe začni pisat njeno ime in raznorazne agresivne izbruhe po možnostjo s krvjo pa kakšne njene slikce nalimaj vmes, poskrb za to, da bo kak organ vidu vse to in rešitev zate bo pršla kar sama od sebe.
grin1.gif

Nazadnje urejeno: