Kako jo odjebat ...

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Naenkrat so mi začeli leteti smsi, ker si je ena ženska zatepla v glavo, da bi me na vsak način rada spet vidla. Čisto iz vljudnosti sem ji rekel, da se seveda lahko vidiva, zraven pa me je še zanimalo, kaj bi ta ženska sploh rada od mene, ker se z njo po lokalih ne mislim kazat. V odgovor sem dobil, da greva lahko na kakšno pijačko, zraven pa lahko pade še kakšen kiss ali kaj več. Mislim ...
13.gif

S kakšnimi besedami bi recimo vi, alter yebaæina, odpikali nadležno dekle?
evil.gif

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.022
10.768
113
kod Džej-Zija
Ne boš verjel, največ boš dosegel z iskrenim odgovorom. Po pravici ji povej, da te ona ne zanima, pa ti bo hitro mir dala.

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
<<pa me je še zanimalo, kaj bi ta ženska sploh rada od mene, ker se z njo po lokalih ne mislim kazat <<

tistga, kar bi rada, še očitno par let ne bo dobila od tebe
wink-1.gif

PiLLLe

stranger
18. dec 2007
2.068
0
36
Ljubljana/Novo Mesto
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
....kaj bi ta ženska sploh rada od mene, ker se z njo po lokalih ne mislim kazat. V odgovor sem dobil, da greva lahko na kakšno pijačko, zraven pa lahko pade še kakšen kiss ali kaj več....

Poznam to ja, ko jo spoznas (irc, net, forumi) posilja slike ko je bila huda pa prav da se je zredila par kilc, ok par kilc gor ali dol, mal vec se gunca to je to ane, se zmenis gres na pijaco, in kva vidis. Ja ne samo da je fat, je orka, un tanajvecji sesalc na tem planetu.
In itk kaj bos, spizdit nemors, ker te je ze vidla, nekam it bogu iza nogu tut nesmes, ker misljo da hoces onegavit in te napade... tko da takrt je najbl it v en zahojen lokal, kjer te noben nebo prepoznal, pa tudi moznosti da bo kdo od znanih tam so majhne, zeksas vroc caj in reces, cuj moram it a greva :D Se bolje je ce se zmenis z kakim kolegom da te poklice vmes, kao ima probleme v enem lokalu in sam spizdis hahahahahah

evil.gif

mario

Pripravnik
5. avg 2007
527
0
16
ne ne...
takole ji povej: " Sej bi bil s tabo, ampak prosim če si vzameš to grdo masko dol"
evil.gif

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
.. ali pa nalepijo samo faco, mogoce celo fotko do ram.. pol pa vidis rit, stegna... se hoce pa batina u supak skrit..
grin1.gif

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Citat:
Uporabnik mosseero pravi:
Ne boš verjel, največ boš dosegel z iskrenim odgovorom. Po pravici ji povej, da te ona ne zanima, pa ti bo hitro mir dala.

Da, da, je bilo tako nevzdržno, da sem moral it sredi koncerta ven in s preprostim klicem rešit zadevo. Lepa beseda še vedno lepo mesto najde.
cheer.gif

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Qrc, nič nisem naredil.
cry12bpy.gif

Po dvournem premoru je sledil val če,če,če,če-jev ...
bonk.gif

Samo šit ... Sploh nisem vedel, da so pri teh letih ženske še zmožne take kurjetine. Po navadi je bilo tako, da je bil že pogled dosti in je skužila, da iz te moke ne bo kruha, res me ni že dolgo nobena tako ponižujoče fehtala.
bonk.gif

decva

Pripravnik
5. sep 2007
462
0
16
glede na to, kolk si daješ dela z njo, ne bi rekla, da je s tvoje strani vse vredu....
ženske razumemo, če poveš iskreno... brez lažne prijaznosti in prikritih namigov, pa dobivanja na pijači ob misli, da te lahko zamika... kdo bo koga? pošten pogovor prek telefona

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Lej, postavi se v kožo 10-letnice. Na takšnem nivoju razmišlja ta ženska. In dalje žal ne bo prišla. Jaz sem bil tudi nekoč v njeni poziciji in sem tako težil dekletom, a me je izučilo, nje pa žal ne bo, ker bo prej v depro padla.
bonk.gif

FoxyLady

Pripravnik
7. jun 2008
436
0
16
Maribor/Ljubljana
Saj se ne rabiš z njo v javnosti kazat. Napiši ji sms (al pa jo pokliči), in pač lepo povej, da ti ni všeč. Pa dodaj še, da se v bistvu z eno drugo videvaš, in pač... Je to to iz tvoje strani.
Upam da res ni tako obupana, da bi kljub lepi razlagi kako in kaj, še vedno težila ...

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Ma sej sem ji vse to že natvezil ...

Pravi, da bi me tepla, da bi me ubila, da je ful jezna na mene, a po drugi strani, da mi je na voljo, kdaj bom hotu.
hysterical-1.gif

Ma al je boga punca, ponavljam to že od začetka teme!
wink-1.gif

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Citat:
Uporabnik MViper pravi:
.. ali pa nalepijo samo faco, mogoce celo fotko do ram.. pol pa vidis rit, stegna... se hoce pa batina u supak skrit..
grin1.gif

Been there.
hysterical-1.gif

Kloshar, kompliciraš kot ženska. Direktno ji povej, da nočeš niti ne pričakuješ nič od nje. Sej si moški jebemu. Ni ti šefica, da bi se moral bati za šiht ali kaj takega.
grin1.gif

ovca

morfy
Osebje foruma
18. jul 2007
5.881
3
38
37
Cvičkova dežela =)
www.alter.si
Kaj si ti en Softiæ... Pejt na hard! Poklič na svojga operaterja (M@, S!, TM), pa reči, da te tota tel. št. nadleguje... Bodo oni `prijazno` povedali, da je to to...
grin1.gif
..

Drugače pa, idi pa jo pof00kaj. Ko bo vidla, da si slab v sexu, ti bo dala mir...
grin1.gif

Seveda moraš biti slab, ker drugače se je nikoli ne losaš... Ostane edino metek v glavo....

evil.gif