Kako izvoziti kontakte iz Nokie na Samsunga?

AfterEight

Fizikalc
16. sep 2007
1.217
0
36
Lahko pa tudi skočiš na mobitelov center (te noben ne bo vprašu, ali si pri simobilu, al ne). Majo napravce, s katerimi lahko skopirajo cel kup stvari z najbolj nemogočih telefonov. Je že kar nekaj kolegov tako rešilo situacijo.
smile-1.gif

Semantique

Pripravnik
17. mar 2008
783
0
16
Citat:
Uporabnik Tenforest pravi:
Mobitel ima m: Rokovnik
Zame najbolj preprosta rešitev
tongue-1.gif

M:Rokovnik je super. Ampak ne podpira nobenega izmed mojih zadnji treh telefonov. Je pa res da so smartphoni in pri teh se mi še nikoli ni porodila potreba, da bi sinhroniziral podatke v cloud. Zadostuje lokalna sinhronizacija. Zaenkrat.
wink-1.gif

Nani1980

Zelenc'
17. jul 2014
3
0
1
Vidim, da je ta tema že nekaj časa "mrtva" ... pa me vseeno zanima, če jo je možno malce obnoviti.
Včeraj sem dobila Samsung Galaxy S5. Prej sem imela Nokio E72, ki je bila sinhronizirana s PCjem. Vsakič, ko je telefon prišel v stik z računalnikom, so se sinhronizirali vsi SMSji, novi stiki, galerija in opravila. To se je zgodilo preko Nokiinega PC Suite programa. Pa tudi Outlook se je posodobil.
Sedaj pa vprašanje ... kaj naj naredim, da bom enako imela tudi s Samsungom? Ali tudi za Samsung obstaja kakšen PC Suite? In ... kako narediti, da se bo povezal in sinhroniziral z Outlookom?
Spomnim se, da ko sem to delala z novo Nokio (pred 5 leti), sem imela vse kontakte (ca. 400) poduplirane.
V izogib temu, vas lepo prosim za pomoč. Hvala.
smile-1.gif

Nani

Mirko

Fizikalc
24. jul 2007
1.055
71
48
Preko kabla se to ne dela več, sicer se nekaj da s programom Samsung Kies, samo ti ga ne priporočam. Android je itak povezan s tvojim google računom. Kontakte uvozi v Gmail, SMS backupiraj z SMS backup+, slike naj avtomatsko uploada na DropBox. Kako imaš pa Outlook nastavljen; IMAP, POP3, Exchange? Oziroma pri katerem ponudniku imaš odprt e-mail?

Nani1980

Zelenc'
17. jul 2014
3
0
1
Gmail imam odprt na Outlooku. Nisem zdele zihr ... ampak mislim, da imam POP3. No ... bom probala takoj, ko pridem iz šihta ... sicer pa ... a Samsung nima kakšnega takšnega programčka, kot ga ima Nokia PC Suite?

Nazadnje urejeno:

Mirko

Fizikalc
24. jul 2007
1.055
71
48
Samsung ima Kies, ki je nekaj podobnega kot PC Suite, samo veliko bolj smotan, počasen in težaven. Če hočeš prišparat nekaj živcev se ga izogibaj. Na Outlook-u pa nastavi na IMAP pa boš imela isto na compu in na telefonu.