Citat:
Uporabnik redorange pravi:
http://downloads.partedmagic.com/3.2/pmagic-3.2.iso.zip
tole potegni
uno je za linux
To posnemaš cd kot "iso" sliko
in potem ponovno zaženeš računalnik da se ti boota iz cd-ja in tam samo OK(2x al 3x) klikaš dokler ne prideš noter
potem pa spodaj ikonca za urejanje diskov
redorange, super lepa ti hvala za tolele (itak sem ti že 5* namenil). Res je, da mi v začetku ni bilo nič jasno, ko mi je po vstavljenem CDju za ta program Visto zamenjal pingvin, ampak dejansko je tudi za take (kot se jaz) program lahko razumljiv in mi je uspelo prav to, kar sem želel. Da mi na DVD playerju ni treba vsak dan neprestano menjavati ploščke, ampak imam na disku goooooooooooooooooro materiala za mojega princa, ki je obseden z risankami.
Nekateri na drugih forumih pravijo, da zna DVD player preko USB zunanjega diska predvajati samo v globino enega poddirekotorija, zato sem za foro posnel kar nekaj različnih stvari za preizkus in do
4 poddirektorija zadeva povsem normalno deluje
, nobenega zatikanja, da pa bo veselje še večje, tudi DVDji se veselo predvajajo, tako, kot je jest5 dejal, VOBi v enem DVDju so maximalne dolžine dobrega GB in zaenkrat sem super zadovoljen. Škoda le, da mi DVD player ne podpira .mkv datotek.
Stein, tudi tebi hvala za pomoč, vendar sem ubral pot, ki mi jo je predlagal redorange