Kak je tota lepa, če pa ni?

Batate

hepan
21. jul 2007
240
0
16
Zaj mi naj pa eden pojasni, zakaj je to tak. Se pogovarjamo oni dan z enim kolegom pa kolegico, da bi mogli spet kako čago naredit za vikend pa tak in na koncu je dilema koga povabit, ker fsi pa spet nea morejo pridit, premali vikend. Treba je naredit selekcijo. Prvo se da na listo one, za kere se ve, da nea bojo hantle delali, te pa še ostali (jaz poznam totega, ti onega, pač fsaki še kakega pripelje). No, nebom se delal finega, za babe je kriterij jasen - vlke zizike pa dobra rita, skratka gajstne imajo seveda prednost, tak je pač zmenjeno. Ostale morejo čakati, da kolona odpelje mimo (če sploh), to fsi vemo.

S kolegom začnema spisek delati, te pa reče kolegica, da pozna eno pune vreji sošolko s faksa. "Ful dobra za pogledat, šlank, zabavna ... pa samska ..." (tak kolegica) Pa baje je bila osem let neka navijačica za košarko. S kolegom se spogledama, kaj si ti ja nor, take babe pa zlepa nea najdeš in jo soglasno dama na seznam.

Pa da nea bom preveč dolgovezil - pride vikend, čaga se začne, avti pridejo eden po eden, muziko smo lahka glasno imeli, ker sosedov tam ni, skratka super je špilalo fse, samo one navijačica še ni prišla. Gledama s kolegom pa ugibava, kera bi mogoče bila, ura je deset, enajst, polnoč, ma nisma mogla določit. Se predava in grema do kolegice pa jo fprašama, ki je zaj tota XYZ, kaj nebo prišla? Pa pravi da kak ne, tam sta se že menila z njo pa jo pokaže. Jaz pa kolega pa samo
confused-1.gif

To kar sma gledala, pač ni bila navijačica. Sn mel sigurno že 5 Laških v riti pa še zmirom ni lepo izgledala. V obraz podpovprečna, zizike male, malo bolj bunkasta pa še neke čudne pajkice je imela obečeno da je ja še bolj slabo izgledalo fse skup. Sn še enega ali dva ruknil pa čez pol ure še vedno isto. Ni bila lepša prav nič. Skratka brezveze.

In zaj me zanima, ker to ni bil prvi taki primer, kaj je za vas babe sploh lepa pupika? Zastopil bi, da za eno reče, da je 9 pa je v resnici sedem pa pol, pač malo različni okusi - ampak da je v resnici komaj štiri pa še to, če ji na pune šenkamo pa skozi prste pogledamo? Ne, tak pa nea gre. Ko kolegici to omenim, me pa debelo gleda "pa kak se ti nea dopade, veš kak je vreji ona," bla, bla, bla.
Zakaj babe tak pretiravate, ko opisujete kolegice? Ponavljam, to še zdaleč ni bil prvi primer. Pa saj nisn teliček, da bi fse verjel, ko jo bom vido pa če nea bo zgledala, desetke nebo dobila od mene pa če kolegica še tak zatrjuje in ponavlja, kak je ona druga super.

Jaz bi reko, da moreš prvo sam vidit, na mnenje od drugih se nea moreš nič (ampak res prav nič) zanesti, kar še posebej velja, če oceno podaja:
  • Njena najboljša kolegica,
  • Pijani kolega, keremu so takrat tak al tak fse iste,
  • Kolega s FERI-ja, ko prave babe najbrž še vido ni,
  • Jebač z Altera, keremu je fsaka huda.
A je še keri razen mene to opazil? Bobu je pač treba reči bob, debeli navijačici v pikastih pajkicah pa grda. Je tak?

Za zmirom vaš, Batate

der_Starke

Pripravnik
22. jun 2010
881
5
18
Vzhodna - MB

467716-post_slo.gif

Opazo, pa ponavad "ta bolj slabe" babe take izjave oz opise kolegic dajo, verjetno mislijo, ce je boljsa vod nje, bo za vse al kaj jaz vem, zahebano jih je zastopit....
tongue-1.gif

Batate

hepan
21. jul 2007
240
0
16
Da si bote predstavljali - take pajkice je imela, ali pa še malo bolj grozne:

AAAADN2isW0AAAAAAJcUxg.jpg

Za zmirom vaš, Batate

CebelicaMaja

Fizikalc
2. sep 2007
2.316
23
38
Če pa telele pajkice niso top of the tops pol pa ne vem kje maš ti okus?
evil.gif

Drugič naj ti mms pošlje prej, jaz ne hodim več s smotanimi tipi na pjačo, najprej slika pol pa dalje, klinc jih gleda.
uf-1.gif

majč
smile-1.gif

D_K

Duplek
24. sep 2007
3.047
833
113
Citat:
Uporabnik CebelicaMaja pravi:
Če pa telele pajkice niso top of the tops pol pa ne vem kje maš ti okus?
evil.gif

Drugič naj ti mms pošlje prej, jaz ne hodim več s smotanimi tipi na pjačo, najprej slika pol pa dalje, klinc jih gleda.
uf-1.gif

majč
smile-1.gif

taked pajkice so "mogoče" top, če jih nosti postavna pupika, ne pa navijaški slon
smile-1.gif

on:
Nikomu ni za verjet, vsako stvar je treba na lastne oči videt. Mogoče se da verjet frendu, ko ga poznaš že dolgo pa da veš da vozi same dobre komade okol.

Nazadnje urejeno:

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
KSZ

Zame lepa ženska je taka, da ima LEP obrazek, izrazit in ne nek medel meglast obraz, da ji oči sijejo, da ima skladno postavo in da zna na njej poudarit to, kar je lepega (ponavadi je pri oblačilih več manj - glede gole kože in dekoltejev ipd.). Enako velja za splošno urejenost - če zna nosit svoj style ki je očem prijazen, da ima urejeno pričesko (torej nič mastnih las spetih v čop ter kakšne bele scufane barve oz. volne namesto las po možnosti z 10cm narastka), urejene nohte, okusno naličena (manj je več), da se ji vidi da je zadovoljna sama s sabo tudi če ima samo malo maskare na trepalnicah.
Žensko naredi lepo tudi njeno obnašanje; ne kolne, ve kje je meja pri alkoholu, ne kadi toliko da se dela dim okoli nje, se zaveda svoje privlačnosti ampak ne išče potrditve v vseh samcih okoli nje (prevedeno za Alter: ne da vsakemu drugemu ki jo oblaja da je dobra p***), je uglajena in se zna lepo izražat, se zna pogovarjati še kej drugega kot o Twilightu in supermodelih ter svoji službi (razgledanost!!!), ter je nasploh Ženska z velikim Ž, ki nima moških potez in raznih moških grimas z rokami.

LOL sm se razpisala
grin1.gif

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
Ne prepisujem, kvečjemu iz glave. To je pač moje mnenje o tem, kakšna ženska je za moje pojme lepa (navzven in navznoter... samo da mogoče dam malo več poudarka na njeno obnašanje in karakter kot videz - ker je dejansko lahko vsaka ženska lepa in huda po videzu, le če ni lena, obnašanje in karakter se pa že malo težje spremeni).

Ajde, pa moški napišite kakšne ženske so pa vam LEPE...

gretzky

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
Citat:
Uporabnik Tjasa pravi:
Ajde, pa moški napišite kakšne ženske so pa vam LEPE...
Taka, ki približno izgleda in da ni preveč tečna.

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
9.998
1.440
113
To je problem, ker je iz glave.

Idealne ženske ni, tako kot ni idealnega moškega (smo pa pametnejši
grin1.gif
).

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
Idealna ženska? Taka, da bi vsem moškim ustrezala? Hvalabogu da take ni... Pač je treba poiskat tako, ki se teb zdi najbolj idealna, pa imaš idealno žensko -samo in izključno zase.

Pametnejši... no, o tem bi se dal marsikaj rečt. Ne vem če ste ravno pametnejši, meni se zdi da smo tm-tm. Obstajajo pa razlike, npr. moški ste ponavadi bolj tehnični tipi (ne rečem da tudi nekatere ženske niso) in se vam mogoče zdi, da ste zato pametnejši ker znate zamenjat žarnico pa popravit avto, pa ker v nulo obvladate računalnik in vse povezano z njim (again, ne rečem da tudi nekatere ženske...). Jaz rade volje priznam, da kar se tiče računalnika, raje prepustim moški roki kot da js kej prčkam, razen tega je neprecenljivo vidt moški pogled ko se igrate s compom in ste na koncu še vsi happy ker ste popravil zadevo. Jasno, da te bo ženska pohvalila, ane. In se boš počutil oh in sploh
grin1.gif
.

pa3cia

Pripravnik
24. sep 2010
155
0
16
Ljubljana
Tako je. Ideala pač ni. So pa zato zelo pogosti približki idealu. In, ko ta približek najdeš, nehaš iskat dalje, ...

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
9.998
1.440
113
Sej nisem kuža, da me pohvališ.
grin1.gif

Za moj skromni okus, fizična privlačnost je samoumevna, odkrita, zanesljiva, je tiho o zadevah, ki jih ne pozna, vsaj malo razgledana, imam svoje hobije in svojo družbo, ne povzema mojih navad, ima svoje ideje, skupaj se dopolnjujeva, na zadeve zna pogledati tudi iz drugega zornega kota, uporablja svojo glavo, ko me pokliče na telefon me ne sprašuje kje in s kom sem itd.

Jutro Davidoff, zbudi se, čaka te nekaj 10 mailov.
grin1.gif