Kaj zaj še bom Strojanovim štrom plačeval?

guardy

Guru
3. avg 2007
8.517
1.109
113
Obišči stran
Citat:
Uporabnik The_Red_Devil pravi:
Pozimi ti gretja po zakonu ne smejo izklopiti, se pravi če se greješ na štrom ti štroma ne smejo izklopiti.

No to ni res. V stanovanju v katerem sem sam bivši podnajemnik ni plačeval štroma in so ga odklopili pozimi v najhujšem mrazu.

merdzo

Majstr
6. avg 2007
3.778
176
63
Citat:
Uporabnik Evrokrat pravi:
dejmo razcistit,
prvo, da so cigani leni to drzi, redki hodijo v sluzbo, tut to je res,
ampak je tudi res, da ob razmisljanju kot je tuki gor, tudi tesko dobijo zaposlitev, vsi jih postrani gledajo
Le zakaj Cigani ne slovijo kot izredno marljivi in pošteni ljudje? Zakaj ne slovijo kot odlični rokodelci? Zakaj ne slovijo kot spretni trgovci? Zakaj niso odlični šahisti? Zakaj ni še nihče slišal za Cigana, ki bi osvojil kako kolajno na tekmovanjih? Zakaj niso čisto običajni ljudje srednjega sloja? Zakaj se ne zavzemajo za svojo cerkev?
E, prijatelj, zato, ker so Cigani.

ampak, da se obregnete ob neko ogrevanje, in svoj gnev stresate na cigane, ki pravzaprav nimajo nc,
je pa tut ozkogledno
Problem je v tem, ker se Cigane zalaga z dobrinami brez plačila. Zakaj mora nekdo delati po 250 ur/mesec, da lahko svojemu otroku zagotovi odlično šolanje? Zakaj mora nekdo delati 3 izmensko delo, da lahko svojemu otroku zagotovi streho nad glavo in šalco mleka zjutraj? Zakaj Ciganom ni treba?

ker po drugi strani pa iz davkoplacevalskega denarja gredo miljoni za sanacijo in prestrukturiranje firm/bank/....
in ob fsem tem direktorji teh neuspesnezev prejemajo ogromna izplacila, prav tako iz drzavne vrece
Nad tem se pritožujemo v neki drugi temi. Boš pa ti sam, kot predstavnik države povedal, zakaj svojim direktorjem dajte take plače in take odpravnine.

naslednje, ogromno je navideznih "samohranilk", mati in oce prijavljena na razlicnih naslovih, vbistvu zivita skupaj in vleceta dodatke
uf-1.gif

in poseben fenomen, taksni goljufi se celo na foromih pohvalijo, kak, da so pametni in zviti
Ljudje, ki to počnejo, so veliko več vložili v državo kot dobijo nazaj. Hkrati pa izvajajo zakone, ki ste jih vi v državni oblasti sami napisali.

na koncu pa ti isti preko ciganov pluvajo, ker so cigani v izvajanju takih metod precej boljsi in izurjeni
grims-1.gif

Kdo jih je pa izuril? Država, ki tolerira tako vedenje in daje zgled še drugim Ciganom.

evo jih, mojih 5 minut.

lp

Evrokrat

mX's brotherPEPČEK 08
6. avg 2007
6.696
559
113
Capitale de l'Europe
europa.eu
jest nisn noben predstavnik drzave

ha, kako pa ti ves kolko je gdo vlozil v drzavo:?

pac neki nasplosno nabijas
priden.gif

vsi smo ljudje in enaki pred zakonom,
to je edino kar jest zagovarjam in pika

MrDaco

Guru
11. sep 2007
12.008
6.181
113
Pa to je za pop1zdit. Namesto da se prekletim ciganom fila zastonj elektrika, zemljišča, podpora itd.., bi se ta denar vložil v znižanje prispevka vrtcem. Tako zakonca nebi rabla bit prijavljena vsak na svojem naslovu in se dokazovat kot mati samohranilka. Kdo pa je ta način življenja pripeljal do te meje? Država!! In ta ista država podpira cigane jim plačuje vse kar rabijo, zato da lahko oni iz dolgega cajta, ker tako nimajo kaj za delat, delajo same p1zdarije. Pa to je skregano z vsako zdavo logiko.

Sicer sem že o tem pisal, pa bom še enkrat. Videl sem vlogo za zmanjšanje plačila vrtca od ene ciganke. Ta od občine/države/socialne izmolze skoraj 700eur podpore. Zraven tega pa vloži vlogo za neplačilo vrtca, ker je romkinja, ker je socialni problem, ker je brezposelna, ker je mati SAMOHRANILKA. A cela familija živi v bajti, pred njo pa parkiran Golf 5, Renault Scenic izpod čekiča...

Pa tak me ma da bi danes zvečer vzel 10 literski karnister in jim vžgal tisto bajto.

Vprašajte kera delavka z srednjo izobrazbo zasluži 700Eur? Dragi evrokrat razsvetli me!

ovca

morfy
Osebje foruma
18. jul 2007
5.881
3
38
37
Cvičkova dežela =)
www.alter.si
Citat:
Pa tak me ma da bi danes zvečer vzel 10 literski karnister in jim vžgal tisto bajto.

Jaz jih prispevam še 10
wink-1.gif
.

@tema: V takih primerih mi je dejansko žal, da ni Jelinčič na oblasti.. Bi se zadeva dokaj hitro rešila..Da bomo v tem času VSI pazili, kaj delamo s svojim denarjem, pazili, kam ga vlagamo/za kaj ga porabljamo/3x premislili, če stvar, ki bi jo kupili, zares potrebujemo, zato, da bomo poleg vsega še unim ciganom ciganskim plačeval elektriko.. ?
Cigane bi takoj k
evil.gif

Evrokrat

mX's brotherPEPČEK 08
6. avg 2007
6.696
559
113
Capitale de l'Europe
europa.eu
se ne izmikam in sprenevedam

glede socialne pomoci je pa tako, da po nepotrebnem pljuvate po ciganih,
za spremebo enkrat obrnite plosco in vzrok teh izplacil iscite pri tistemu, ki jih izplacuje
pa vprasajte zakaj si ta in ta zasluzi tak visoko pomoc, ipd,...

lahko pa se tudi preselite v njihovo naselje in uzivate v, po vasem, breskrbnem in bogatem zivljenju
uf-1.gif

res me zanima kolk vas bi zelelo zivet kot cigani
sprasujem se.gif

merdzo

Majstr
6. avg 2007
3.778
176
63
Citat:

lahko pa se tudi preselite v njihovo naselje in uzivate v, po vasem, breskrbnem in bogatem zivljenju
uf-1.gif

res me zanima kolk vas bi zelelo zivet kot cigani
sprasujem se.gif

lej, daj ti samo enake pogoje vsem, kako bomo s tem potem živeli je pa naša stvar. Recimo, daj "Vejici" 700EUR na mesec pa vrtec zastonj, pa hišo s parcelo. Ko bo država tako naredila, bom jaz zadovoljen.

lp

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.102
16.279
113
Citat:
vsi smo ljudje in enaki pred zakonom,
to je edino kar jest zagovarjam in pika

full lepo. in kje ti vidiš to enakost pred zakonom?

Evrokrat

mX's brotherPEPČEK 08
6. avg 2007
6.696
559
113
Capitale de l'Europe
europa.eu
ze miljontauznkrat se ponavljam

zakon kazniva dejanja doloca za fse enako, neglede kaksne barve je clovek, v kaj veruje, kako je oblecen, kaksna je spolna usmerjenost, kako se prehranjuje,...

ampak tega nekateri pac ne dojemate, povsod vidite strahove in za svoj neuspeh in zamorjenost krivite cigane,

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.102
16.279
113
Citat:
ze miljontauznkrat se ponavljam

zakon kazniva dejanja doloca za fse enako, neglede kaksne barve je clovek, v kaj veruje, kako je oblecen, kaksna je spolna usmerjenost, kako se prehranjuje,...

ampak tega nekateri pac ne dojemate, povsod vidite strahove in za svoj neuspeh in zamorjenost krivite cigane,

vem jst kaj določa zakon, vprašal sem te kje ti vidiš tisto enakost pred zakonom, ki jo tako zagovarjaš?

pa Fse se napiše z V-jem.

in ja, za svoj neuspeh in zamorjenost krivim cigane...
hysterical-1.gif

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.102
16.279
113
ja sej policija je tud čist nesposobna v teh primerih ampak to je eden od vzrokov... midva pa diskutirava o posledici, torej o enakosti pred zakonom. in tega pol ni, a ne?