Kaj ti bo moped ce mas kolo

mamomu

gps navigator
21. jul 2007
2.493
0
36
53
Varoš!
kaj vi biciklaši nimate dnara bar za moped? Ker delate samo gužvo na cestah!!

Nazadnje uredil moderator:
Zdej si pa dregnil v osir
hysterical-1.gif

Nazadnje urejeno:

s22b

Fizikalc
1. sep 2007
3.199
1
36
40
Citat:
Uporabnik mamomu pravi:
kaj vi biciklaši nimate dnara bar za moped? Ker delate samo gužvo na cestah!!

A si predstavljaš v koloni ene pet ali šest mopedistov in počasi brrrrrrrrrrrrrrrrrr ali pa drug ob drugmu, da si lahko kaj povejo med vožnjo.
cheer.gif

mamomu

gps navigator
21. jul 2007
2.493
0
36
53
Varoš!
Sorry, ampak ti biciklisti v pajkicah in špičastih čeladicah mi gredo grozno na živce. Že tako je ogromni plehovja na cestah, pol pa se še pojavijo ti vitaminkripli z tenkimi nogicami in svojimi "specijalkami" in vstavijo že tako za organ promet!

hooger

Fizikalc
5. sep 2007
1.984
17
38
Bled
Citat:
Uporabnik mamomu pravi:
Sorry, ampak ti biciklisti v pajkicah in špičastih čeladicah mi gredo grozno na živce. Že tako je ogromni plehovja na cestah, pol pa se še pojavijo ti vitaminkripli z tenkimi nogicami in svojimi "specijalkami" in vstavijo že tako za organ promet!

rabiš robček?
bonk.gif

KStoner

Majstr
31. dec 2007
2.131
190
63
Citat:
Uporabnik mamomu pravi:

-kolo je v večini primerov iz karbona...ne tako kot tvoja bavarska kripa, iz pleha...
-bolj tenke nogice kot tvoja zamaščena rit.
-ne morm ti pomagat če si nesposoben šofer da ne znaš prehitet enga bogega kolesarja

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.858
392
83
Sam jaz tud ne razumem teh 'mojžje v pajkicah' oprav, aerodinamične čelade, pa čim lažje kolo, pa čimmanj upora, vse optimizirano. Zdaj a bi radi telovadil ali se brez upora kotalili po cesti ? A ni vseeno če se malce bolj pomatraš, pa prej pokuriš tisti špeh in dobiš mišice ?

KStoner

Majstr
31. dec 2007
2.131
190
63
Citat:
Uporabnik Numy pravi:
Sam jaz tud ne razumem teh 'mojžje v pajkicah' oprav, aerodinamične čelade, pa čim lažje kolo, pa čimmanj upora, vse optimizirano. Zdaj a bi radi telovadil ali se brez upora kotalili po cesti ? A ni vseeno če se malce bolj pomatraš, pa prej pokuriš tisti špeh in dobiš mišice ?

si jim fovš al kaj? ne vem kaj te motijo...kot bi mene motili tisti ki imajo nove avtomobile, pa spojlerje, pa ultajebačke feltne gor....
a se ti voziš v 20let starem avtomobilu? sj najbrž se ravno tako lahko pelješ..pa še poceni je.

tehnika gre naprej...povsod.

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
[censored], pa ravno tlele ste morali začeti srati s kolesar vs. nekolesar? Pa to še moderator povrhu ...
stupid-1.gif

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Citat:
Uporabnik keber pravi:
Pa to še moderator povrhu ...
stupid-1.gif
Je na frišno pa mu je malo grba zrasla. Tudi meni gredo prepotentni motoristi na quratz. Znam na biciklu v enem dnevu več KM odpeljat, kot en povprečen coffe racer. Rekord - 240 km v enem dnevu
wink-1.gif

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik KStoner pravi:
Citat:
Uporabnik Numy pravi:

si jim fovš al kaj? ne vem kaj te motijo...kot bi mene motili tisti ki imajo nove avtomobile, pa spojlerje, pa ultajebačke feltne gor....
a se ti voziš v 20let starem avtomobilu? sj najbrž se ravno tako lahko pelješ..pa še poceni je.

tehnika gre naprej...povsod.

ok, recimo, da imaš na cesti 3 tipe različnih kolesarjev:

1. tisti, ki dejansko trenirajo za tekmovanja, in bojo na tem istem kolesu nastopili tudi na kaki dirki
2. tisti, ki vozijo kolo zaradi sebe, za rekreacijo, da pokurijo odvečne kalorije in energijo
3. tisti, ki se peljejo s kolesom na izlet, službo,...

pri prvih razumem, da morajo imet čim boljšo opremo, zaradi konkurenčnosti,
pri tretjih ponavadi prevladujejo poceni oprema in kolesi

zdaj pa najštevilčnejša skupina številka 2 - zakaj za boga vi potrebujete opremo za par tisočakov?
saj ti je cilj rekreacija in čim večje pokurjenje energije?