Kaj ste našli/dobili in vam je ostalo v spominu

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.057
5.657
113
Kakih 5 let nazai našel kelnarsko denarnico brez dokumentov z 75.000sit.....malo čudno ker nobenga lokala ni v rangu 500m!

Komu jo vrnit pa tud ni blo za vedet
grin1.gif

rajko0028

Fizikalc
22. avg 2008
1.327
1
36
15 km SV od LJ
V življenju sem mel samo 1x srečo da sem kaj dobil
- v Parizu smo bili lani pred novim letom na poslovni večerji in ko sem zaprosil za račun (mi smo častili francoze) mi je lastnik prinesel zaprt blok z računom (cca 1400€) not sem dal Viso kartico in pripisal napitnino 150€. Nato je možakar odnesel blok in ga vrnil čez par minut - da podpišem avtorizacijo - na odrezku je bila cifra 150€ in ne poln račun seveda sem ga opozoril dec se je opravičil in odšel, čez čas pa je prinesel blok, ko sem ga odprl je bil noter denar-keš v višini računa+tipa in ker sem že par let na gorenjski strani sem lepo rekel THX in zaprl blok in ko je odšel sem pobral keš ter priganjal da smo čimprej odšli.
Ko sem čez teden dobil meil iz restavracije (imeli so ga ker sem naredil rezervacijo prek maila) sem se skor usra. ampak so želeli samo mnenje in oceno restavracije - z veseljem sem jim dodelil 5*
Seveda sem račun dal še v računovodstvo kjer so ga lepo izplačali kot priznan strošek.

iverson

Pripravnik
4. okt 2007
611
0
16
Kamniško Savinjske Alpe
Lansko leto v kafani najdu 50eur na tleh, v bankovcih po 5eur in 10eur. Smo na konc ugotovil, da je padlo ven kelnarci iz denarnice. Itak sem vrnu, ker smo zmeraj v te kafani ter kelnarca je kolegica. Ko smo mel še tolarja sem na busu ob 6 zjutri na poti v šolo najdu na sedežu 8 jurjov. Neki časa sem čudno gledu, nato pa pobral keš pa na nasledni postaji dol.

Sam sem mel srečo, smo eno noč totalno zabluzili. Jemo na koncu Horsa v BTC-ju men telefon po tleh pade, vse frči na okoli. Se igram neki s telefonom ter ga dam v žep. Zjutri vstanem telefon dela pa piše vstavite sim. Pogledam sim kartice nikjer. Pač šle so vse številke gor, dol... Ob treh popoldne kliče mojo mati nekdo iz moje številke. Da je najdu sim kartico v luži v BTC-ju. Se dobiva in pride otrok, sem mi kar smejalo. Dal sm mu 50eur pa smo šli vsak svojo pot.

seife

Zelenc'
23. nov 2009
15
0
1
Jast sem 1x našel denarnico s 165€ brez dokumentov. Nesel sem jo na policijsko postajo na Vrhniko.

Robbit

Fizikalc
26. jul 2007
2.209
20
38
cca 5 let nazaj sva s sodelavcem iz tovornjaka sredi ceste zagledala debelo denarnico. Sva ustavila, pobrala in si razdelila 60.000 sit.

sad

Guru
24. avg 2007
21.042
9.684
113
Vedno vse vrnem, če ne gre drugače na policijsko postajo.
Do sedaj se mi je bogato obrestovalo.

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik ggg pravi:
bravo! prazno denarnico prineses nazaj, denar pa v svoje zepe. sem imel taksen primer in zapomni si, da bo tudi tebe doletelo nekaj taksnega, ko bos najmanj potreboval. pezde stajerski, mamin sincek.

10% po zakonu pripada najditelju, nato prištej še mojo pot s taksijem na pošto (kje pa piše da imam avto), poštnino denarnice,
mojo pot s taksijem domov, pa sma na tistem drobižu ki ga je imel v denarnici, jaz sem pač uporabil svoj avto in na rizik če
mi poči guma krijem sam, v zameno za ta rizik in amortizacijo avta, bencin in nato še 10% zakonske nagrade še mi
model dolguje kake 5€, ampak mi jih nerabi dat, se požvižgam na nagrado.

Pezde štajerski

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Čisto pozabil, je vredno vsaj javne pohvale če že nisem nič odcolal;

Pred kakim mesecem grem iz SPAR-a, telefoniram, bašem vrečke v avto in goltam banano, ko zamano prleti
deklič od uporabnika AXi0N in mi vrne mislim da ene 200€ gotovine, pustil na pultu ko sem basal v vrečke;
to bi bilo privič da bi zgubil denar...

Ji pa nisem dal feniga skopuh stiskaški prezaposlen z pogovorom.

Axion, povej ženski da ma koktejl v dobrem
smile-1.gif

zomirp

Fizikalc
20. maj 2008
2.993
0
36
Lj - Vič
Citat:
Uporabnik The_Red_Devil pravi:
No fino.

Revež, ki je kuverto izgubil samo upa da si ti teh 240€ rabil.

Če jih ne rabiš prosim odvrži kuverto, da jo najde kdo ki 240€ rabi. Povej kje boš odvrgel.

Brez heca, je želja lastnika
hysterical-1.gif

Nič ha, ha, ha prosim.
jezen.gif

Danes sem šel še na dve možni lokaciji (prej niso delali), pa so mi povedali, da niso nič našli
ne-ne-1.gif

saj vemo zadevo..

P.s. devil, sicer pa me poznaš(ne mi "lastnik")
jezen.gif

iz iškega piknika
nahrung002.gif

Drugače bom spremenil svoj avtar ali kako se že reče slikici.

V glavnem sem opazil, da mi manjka denar, ko sem hotel s sinom iti po novo bundo zanj, ker je zadrga zatajila na celi progi. Pa ga ni bilo.

pikica

Fizikalc
28. jan 2008
5.759
1
36
36
hm...najlda nokio N97 pred mojim avtom pred faxom...in ker sem dobra dušca(čeprou je to moj sanjski telefon) mi jo je ratal vrnit
smile-1.gif
aja pa nekoč 20€ na bankomatu
zgubila pa denarnico(še v srednji šoli) s kr ornk kupčkom denarja(trenutno se niti ne spomnim več) dobila pa nazaj osebno pa bančno...v kuverti po pošti.

matix

Fizikalc
22. jul 2007
2.132
0
36
35
Jaz sem enkrat pred diskačem na tleh našel denarnico s 30e noter + svašta kartic, kreditne, zdravstvena, članske, izpit, ni da ni... v imeniku sem našel človeka in ga poklical, nameraval sem mu tudi vrnit celoten keš, on je pa samo hladnokrvno rekel: "Kdaj lahko pridem iskat?". Ne hvala ne nič od njega.. sem si mislil ko te je*be in pobral denar, nato pa je prišel po denarnico in komajda je iz sebe spravil tisti "hvala".. se je obnašal v bistvu tako, kot da bi on meni uslugo delal
grin1.gif

Ponavadi je tako ja.

Zato pa raje neseš na policijo, pa naj ga oni kontaktirajo in se z njim hebejo.

Jaz sem "izgubil" denarnico v kliničnem centru, pa so me klicali z LJ žel. postaje (policija) da so jo našli tam na peronu. Je zgleda želela pobegniti v inozemstvo. No, policaja tudi za kafe nista hotela vzet.