Citat:
Uporabnik V_power pravi:
pokaži mi enega privatnika, ki se strinja z tako visokimi davki
kamionarji se ne strinjajo, da jim dražijo cestnine, trošarine in to tudi pokažejo s stavko.
Citat:
Uporabnik mac77 pravi:
tovorni promet je preusmerjen na zeleznice koliko se da.
Citat:
Uporabnik tis pravi:
Citat:
Uporabnik V_power pravi:
kamionarji se ne strinjajo, da jim dražijo cestnine, trošarine in to tudi pokažejo s stavko.
Se popolnoma strinjam
Kamionarji oz. avtoprevozniki imajo vso pravico stavkati, če jim kaj ni všeč. Tega jim nihče ne more prepovedati oz. onemogočati. Naj naredijo transparente in naj grejo pred parlament ali pa pred vlado - kot delavci Mure naprimer.
Da pa blokirajo ceste in nam ostalim onemogočajo uprabo javne infrastrukture je pa nedopustno in pri tem je edina ustrezna rešitev policija in kazni za vsako malenkost.. Če se prav spomnim jih je na ta način vlada JJ enkrat na hitro pomirila. Kaj pa mislijo, da so, da bodo upravljali z našim časom in z našimi pravicami...
Lahko deliš način miganja z nami? Namreč me zelo zanima. Sam sicer, če vidim, da je še daleč do sprostitve, zavrtim 113 vendar do sedaj še nisem doživel ukrepanja na mestu. Sem pa vedno sporoči vse podatke in če so potem reagirali naknadno (verjetno itak ne) ne vem. So pa med njimi tudi tujci, ne samo slovenski bedaki.Citat:
Uporabnik Thrivial pravi:
Citat:
Uporabnik luka51 pravi:
in če jo je kakak bi bla razlika.
kot da se bo kdo pri nas zmigal in posredoval
Jaz sem se ze dvakrat zmigal in vedno se bom.
lp
Citat:
Uporabnik mac77 pravi:
Citat:
Uporabnik tis pravi:
Citat:
Uporabnik V_power pravi:
Se popolnoma strinjam
Kamionarji oz. avtoprevozniki imajo vso pravico stavkati, če jim kaj ni všeč. Tega jim nihče ne more prepovedati oz. onemogočati. Naj naredijo transparente in naj grejo pred parlament ali pa pred vlado - kot delavci Mure naprimer.
Da pa blokirajo ceste in nam ostalim onemogočajo uprabo javne infrastrukture je pa nedopustno in pri tem je edina ustrezna rešitev policija in kazni za vsako malenkost.. Če se prav spomnim jih je na ta način vlada JJ enkrat na hitro pomirila. Kaj pa mislijo, da so, da bodo upravljali z našim časom in z našimi pravicami...
ce hoces s strajkom kaj doseci, potem mora biti uncikovit. To da se bos pred parlamentom nekaj drl, oni za stenami se pa ti bodo smejali je brezveze.
Kako so pa strajkali v Italiji,Franciji?
Zaprli so kompletne avtoceste, kdo se je pa hotel izmuznit pa pajsar v sajbo.
Citat:
Uporabnik mac77 pravi:
Citat:
Uporabnik tis pravi:
Citat:
Uporabnik V_power pravi:
Se popolnoma strinjam
ce hoces s strajkom kaj doseci, potem mora biti uncikovit. To da se bos pred parlamentom nekaj drl, oni za stenami se pa ti bodo smejali je brezveze.
Citat:
Uporabnik mac77 pravi:
Citat:
Uporabnik mac77 pravi:
saj bi jaz tudi drugace organiziral stavko.
En teden ustavit vse kamione, vso dostavo ce kdo zeli vozit pa pajsar v sajbo.
Potem bi se videlo kaj pomeni transportna panoga ko bi zmankal kruha in mleka, potem bencin in cez par dni verjetno vecini ne bi bilo potrebno v sluzbo...