Kaj kupovati v Lidlu, Hoferju, EuroSpinu....

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
33.974
6.216
113
blizu močvirne prestolnice
E Leclerc je za veliko nabavo zakon, vsi trgovci se lahko skrijejo prav tako diskonti.
60% leclerc
30% mercator
10% lidl, hofer, spin,spar
Je pa tako da je treba mal reklame spremljati pa kupovati tisto kar potrebuješ ne kar je recimo poceni ali v akciji.

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
Za Kranj se je govorilo da pride Leclerc...prišel je pa Tuš
crazy1.gif

skorpy

organizatorka
18. jul 2007
7.801
0
36
41
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Je pa tako da je treba mal reklame spremljati pa kupovati tisto kar potrebuješ ne kar je recimo poceni ali v akciji.

ja pa mal gledat, da ne zagoniš za bencin, ker se ne vem kok deleč pelješ po nek izdelek v akciji.

pa glede leclerca, vse lepo in prav, sam to je res za velik velik nakup, ker si moreš vzet časa uro pa pol po tamalem. čas je pa tudi denar
grims-1.gif

medo10

Fizikalc
3. sep 2007
1.693
7
38
KSZ
V Hoferju pa Lidlu so za 50 % podražili jedilno čokolado. V Avstriji pa je še stara cena...
uf-1.gif

Pa sladoled in listnato testo je v Avstriji za 20 c ceneje (cca 20 %).

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Uro pa pol za Leclerc?
hysterical-1.gif

Ja, če greš prvič pa vsako piksno in pakungo podrobno pregledaš (no saj takih izletnikov je kar v večini). Sicer pa če veš, kaj kupovati, je 3/4 ure čisto zadosti za voziček nafilat.

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
33.974
6.216
113
blizu močvirne prestolnice
Se strinjam lahko pa nakupiš tudi v 10 minutah, ko veš kje imajo kaj ni problema. Imam srečo da sem blizu TC Rudnik tako da glede časa al pa bencina ni problemov.

osterklin

Zelenc'
29. sep 2009
23
0
1
Gorenjska

Fe3

Thinc
13. avg 2007
1.054
16
38
55
Vzhodna Gorenjska
Če se v Lidlu česa NE kupuje, je to kruh. (vsaj v kamniškem ne) Pivak v rjavih flašah je zelo dober, nekako tako kot je bil včasih union. Sadni jogurti 250g so zakon, mleko, sadje&zelenjava je kar v redu, čeprav zgleda že kar plastično. Razne mašince so tudi v redu, samo je nerodno , ker je edini servis v Sloveniji v Murski Soboti.Mi je pa tudi všeč, da pri blagajni ne težijo z raznimi karticami, nalepkami itd. Tudi plačilne kartice vedno primejo v prvem poskusu, kar pa je v mečkatorju ravno nasprotno.

Romzi

Guru
4. sep 2008
9.636
3.450
113
Dobrova pri LJ.
Hmm ne vem kaj je tako narobe s kruhom?
Je pa odvisno mogoče, katerega kupuješ (ali si kupoval
cool-1.gif
) - majo celo več vrst (za razliko od mleka naprimer).

Bitch_inside

PEPCA 2007
18. jul 2007
3.608
1
36
Ljubljana
Jaz se pa zadnje čase navdušujem nad Tušem. Všeč mi je ker poznam izdelke in cene se mi zdijo kar ugodne. V vsakem primeru tam dobim za 10€kar nekaj hrane, medtem ko v Mercatorju 10€ porabiš za eno kosilo, s tem da narediš samo glavno jed pa solato. Bolano.
Sem pa tja kupim kakšno stvar tudi v Hoferju ali Lidlu, samo bolj malo, ker sta mi trgovini nekako od rok pa tudi za hrano ne zapravim ne vem kako veliko. Sadje vedno kupujem sezonsko, zelenjavo na tržnici, kruh pa v Mercatorju, ker je ravno pod blokom.

Kakšne so kaj vložene zadeve iz teh cenejših trgovin (za ozimnico)?

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.631
211
63
Kranj
Delam v Mercator centru (CS) in moram reči, da se letos lepo opazi padec obiska.....vsi zaposleni "jamramo" nad slabim obiskom Centra....gre se za Mercator Lesce.....že v samem štartu je bil velik fail Merkur zraven, ki je 10x prevelik...morali bi ga zapreti in dati še ene 10-15 različnih trgovin, pa morda kaka mala restavracija in kaka trgovina z videoigrami na žetone ipd...ali kak biliard, da res folk ima nekaj za početi....je kdo iz tega konca?

ChaoRen

Fizikalc
21. jul 2007
5.409
0
36
125
Citat:
Uporabnik Fe3 pravi:
Če se v Lidlu česa NE kupuje, je to kruh. (vsaj v kamniškem ne) Pivak v rjavih flašah je zelo dober, nekako tako kot je bil včasih union. Sadni jogurti 250g so zakon, mleko, sadje&zelenjava je kar v redu, čeprav zgleda že kar plastično. Razne mašince so tudi v redu, samo je nerodno , ker je edini servis v Sloveniji v Murski Soboti.Mi je pa tudi všeč, da pri blagajni ne težijo z raznimi karticami, nalepkami itd. Tudi plačilne kartice vedno primejo v prvem poskusu, kar pa je v mečkatorju ravno nasprotno.

V Hoferju se ne kupuje kruha
smile-1.gif

ChaoRen

Fizikalc
21. jul 2007
5.409
0
36
125
Ne morem verjeti, da so osnovne cene v Leclercu lahko toliko nižje kot drugje. Čisto samo za vtis: brezalkoholno pivo Bavaria, redna cena v Tušu in Mercatorju je 0,58€, v Leclercu že v osnovi 10 centov ceneje, ob akcijah pa tam do 0,35%. Smešno. Actimel redno kupujem v leclercu, ker imajo francoskega in ker je cenejši kot drugje. Alpsko mleko in ostali izdelki Ljubljanskih mlekarn so v Leclercu najcenejše od vseh trgovin. Tudi sestavljeni računalniki v akciji so hudo poceni. Meso je za moje pojme najboljše ravno v Leclercu. Ribarnica je od vseh centrov daleč najboljša v Leclercu. Edina stvar, ki je tam ne kupujem, sta sadje in zelenjava. Drago in nič kaj preveč dobro. To dvoje kupujem pri kmetih, če pa tega ni, pa pri Hoferju ali Lidlu. V Mercatorju kupujem samo najnujnejše, če se mi mudi, ker ga imam pod blokom.

V % zapravim pri Leclercu 50%, v Hoferju, Eurospinu in Lidlu skupaj 30%, drugje (Tuš, Mercator, Spar) pa 20%.

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Leclerc ima za ogromno izdelkov svoj uvoz iz Francije ali pa pač poseben uvoz. Zato je recimo Barilla mnogo cenejša kot v Mercatorju, izbira hrane pa je sploh velika, posebej francoske (ti so pač gurmani, se kar pozna). Čeprav pa moram reči, da so šle cene v njemu v dveh letih, kar redno hodim v njega, kar konkretno gor, zna biti Spar precej cenejši na momente. Se pozna, da so s prihodom Mercatorja na drugi strani parkirišča dobili precej novih strank in temu ustrezno prilagodili cene.