kaj kupiti

Drago

gps navigator
20. jul 2007
2.833
10
38
Stara Bučka
Citat:
Uporabnik john pravi:
In sicer za tretji avto pri hiši
smile-1.gif

In sicer

Rad bi kupil kak bolj športni avto, starejšega letnika, ki pa bi moral imeti vsaj za silo, 4 sedeže.
Avto bo deležen komplet obnove motorja in barvanja šasije, tako da stanje ni ravno bistvenega pomena.

Kaj predlagate. Cena do cca 14000eur

Nekaj v stilu Integre, Mitsubishi EVO, Subaru impreza

LP

Mogoče bi ti odgovarjalo tole. V soboto na Raceland, v nedeljo pa s familijo na kopanje v Portorož.
cheer.gif

!!qpCKv!!20~$(KGrHgoOKkQEjlLmVIM2BKccQec8vg~~_24.JPG

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
Daj prosim piši vsaj velke začetnice pa space za piko....koj kur*** je stemi forumi zadnje cajte.
stupid-1.gif

Integra je ene tolk opravka kot en klio, Evo je pa v Slo kar velik zalogaj. Sicer une cepce ni za poslušat k nabijajo da to 20l pije, sklopka gre na 5kkm, gume na 3kkm vse 4 diski pa ploščice na 5kkm in stanejo celo premoženje.
hysterical-1.gif

Integra je zdaj oz. sploh zdaj predraga je pač treba bit ljubitelj, jaz jo nisem kupil pa mi je bil zelo zelo všeč avto pa tudi dnar je bil večkrat.

Jaz bi kupil Type R (imprezo), P1, Litcfieldko ali pa Spec C....še 1 mesec mamo časa.
evil.gif

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
Veliko dela z uvozom ali pa sploh ne gre uvozt.
Avto je star in temu primerna je notranjost
Rja na strehi je za sanirat, sodeč po poslikanih projektnih lanciah pa kar komplet za restavrirat
Za vozit ni bohvekaj, to je legenda če se prav spomnim je en od tistih avtov za katere je za ljubitelja bolje da ostane na posterju (isto kot Countach npr.).

shift

Guru
20. jul 2007
9.928
2.341
113
za šankom
Citat:
Uporabnik Malecky pravi:
Daj prosim piši vsaj velke začetnice pa space za piko....koj kur*** je stemi forumi zadnje cajte.
stupid-1.gif

ne bom.pišem pač kot meni paše.tebi pa če ne paše pa ne rabiš brat