Kaj je zdaj s xenon kiti?

doctorz

Guru
7. sep 2007
7.921
650
113
pred racunalnikom
Citat:
Uporabnik Narodnjak pravi:
Citat:
Uporabnik Benady pravi:
- v Kranju se že kako leto vozi REŠEVALNO VOZILO transporter z vgrajenim xenon kitom na luči z navadnimi parabolami
smirk-1.gif

to je zihr doctorZ
evil.gif

Aha stoposto
stupid-1.gif

Ne samo v kranju imajo res xenon, samo to so jim vgradili ze pri predelovanju v resevalno vozilo.

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
Bo kul in nesumljivo na prvi pogled, tako kot pri meni. Ko pa se bo kaps vtaknil v odsotnost pranja luči in avtomatske regulacije, te bo pa pred kaznijo rešila samo sopotnica z lepimi nogami in čim bolj mini krilom
wink-1.gif

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
Citat:
Uporabnik doctorz pravi:
Citat:
Citat:
Uporabnik Benady pravi:
- v Kranju se že kako leto vozi REŠEVALNO VOZILO transporter z vgrajenim xenon kitom na luči z navadnimi parabolami
smirk-1.gif

to je zihr doctorZ
evil.gif

Aha stoposto
stupid-1.gif

Ne samo v kranju imajo res xenon, samo to so jim vgradili ze pri predelovanju v resevalno vozilo.

A res, a imajo mogoče homologirano predelavo?

Don't think so
ne-ne-1.gif

doctorz

Guru
7. sep 2007
7.921
650
113
pred racunalnikom
Citat:
Uporabnik Benady pravi:
Citat:
Uporabnik doctorz pravi:
Citat:
Citat:
Uporabnik Benady pravi:
smirk-1.gif

to je zihr doctorZ
evil.gif

Aha stoposto
stupid-1.gif

A res, a imajo mogoče homologirano predelavo?

Don't think so
ne-ne-1.gif

Homologiran je cel avto, tako da ni panike
tongue-1.gif

LP

AndrejD

Guru
20. jul 2007
7.212
1.384
113
Citat:
Uporabnik Gamero pravi:
Zdaj samo še vprašanje, katere dlje zdržijo in jih grem takoj kupit
wink-1.gif

night breaker držijo od 3-6 mescev za xtreme power pa nimam pojma.

merdzo

Majstr
6. avg 2007
3.767
167
63
res je, crkujejo. pa fejst močno svetijo tudi. nekaj vmes je kak silverstar, ki zdržijo kako leto. sicer pa obične, za 2 evre in bodo svetile vsaj 3 leta.
po želji.

lp

blazko

Majstr
21. sep 2007
7.446
425
83
Citat:
Uporabnik Gamero pravi:
Dobro katere žarnice(halogenke) potem priporočate, če vam ni xsenon kit vredu
smile-1.gif
. Se pravi da svetijo podobno oz. belo.

lp

Pri halogenkah dobra svetilnost in xenon-like barve NE gresta skupaj
ne-ne-1.gif

Jaz sem se podobno nategnil z Narva power plus white žarnicami (par cirka 20€). Sploh ne upam pomisliti, kako sveti "blue" izvedba istih žarnic
crazy1.gif
Edina dobra stvar "pofarbane" Narve je, da zdrži precej dlje kot npr. kak Nightbreaker.

Tudi sam sedaj iščem neke kvalitetne halogenke. Philips Vision Plus imam dolge in so mi ok (imajo modro obarvano samo kapico). Običajna Narva power je tudi bojda ok. Nightbreakerja ne kupim - ga ne poznam ampak kar sem bral po internetu folku crkuje v parih mesecih. Precej hvalijo tudi Philips X-treme power ampak je tudi cena od 35€ za par H7... pa tudi crkuje precej hitro. Mogoče Osram Silverstar, kaj pa vem. Važno je da niso "white" ali celo "blue", da imajo povečano svetilnost (+30%/+50%) in so 55/60W.

B.