Kaj je svinjsko?

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik Francoz pravi:

Vam pride od bejbine lepote?

Ja jaz recimo da nabijam, jo gledam ane, in če vidim neke mišelinke okoli pasa,
mehke joške in okrogel obraz, mi nebi prišlo nikoli in nikdar.

Če ni postava za 8/10, težko seksam. Pa tut v temi če čutim kaj mehkega, me mine do vsega...

To so pač "navade/razvade" katere so v glavi in jih nemores kontrolirat. Moj kolega je na smučanju
1x nažgal kelnarco, ki je bla taka debelinka da te ubije, ene 160, pa vsaj 80 kil, pa sem mu pač rekel,
ker mama taki odprt prijateljski odnos, kak lahko nabije tako pujčiko, pa je rekel, da mu je to najboljši
seks, če je baba tak fejst zalita, pač fetiš. V osnovi ma luskano (takrat jo je mel) postavno punco, ampak
debelinkam se ni mogo odrečt. Tako jaz ko sanjam da bi 1x eno ohranjeno, športno 40letno mamico pribil...

Gamero

Majstr
13. avg 2007
5.079
137
63
okolica mesta
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Citat:
Uporabnik Francoz pravi:
Grde (in debele) praviloma izjemno dobro seksajo...

Jaz mam suhcato punco, luškana da se ti oke solzijo, pa je dober seks.

hysterical-1.gif

Kinimod

Serpico
4. dec 2007
1.839
0
36
45
SV SI
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Če bi rad pokotal eno ki si jo spoznal preko interneta, res popolna postava, le grda je tak da je nebi upal
nobenmu kolegu predstavit?

Tamara?
evil.gif

bugaboo

Zelenc'
2. mar 2008
9
0
1
glede na to, da si pač totalno neresen...
se jaz na tvojem mestu ne bi obremenjevala s tem, da je grda... sej se tut ona očitno ne bo s tem, da si ti (al pa če maš majhnega npr.)... nobody's perfect

D_K

Duplek
24. sep 2007
3.057
837
113
Grduso z dobrim štelom bi našibal tak da se bi kadilo, to da pa je na skrivaj pa se z vecjim veseljem
smile-1.gif

Fuckam tak najraje od odzadaj, tak da to sploh ni problem
wink-1.gif

Glede debeljuck. Enkrat sem mel opravka z eno malo bolj mastno (ne debelo) in niti ni blo tak švoht. Zdelo se mi je vse bolj ozko, to je menda zarad tegam ker ta teža more nekam pritiskat in med nogama potem vse sili skupaj. mislim, da bom še kdaj ponovil
smile-1.gif

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
MalcomX spet govoriš kot, da je ta grda oseba nekdo drugi/tretji. Zakaj enkrat ne poveš po pravic?

D_K

Duplek
24. sep 2007
3.057
837
113
Tud o tem, ko ima nekdo lepo punco, da se ti oci zasolzijo se bi dalo razpravljat. Zdaj ce si sksualni gurman, potem ti ena tak ni zadost, pa naj stece potok solz. Zamisli si, da svojo najljubso hrano jes vsak dan, po moznost vec krat na dan. Slej ko prej se navelicas, pa naj bo ta hrana pripravljena na 1001 nacin. Na koncu konce je se vedno ista. (jaz mam rad morsko hrano, ampak vsake tolko casa pa se prileze meso iz tunke)

tinekr

hot mamica
29. jul 2007
1.941
0
36
47
Če maš Tamaro, ne sanjaj o 40 letnicah, no. Res pa je, da smo ženske z leti samo boljše
cheer.gif

D_K

Duplek
24. sep 2007
3.057
837
113
Kak za koga. Jaz jih imam rad mlade
smile-1.gif
18 - 25

Nazadnje urejeno:

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.331
355
83
39
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Tako jaz ko sanjam da bi 1x eno ohranjeno, športno 40letno mamico pribil...

Če se boš zresnil (v kar pa rahlo dvomim) bo tudi to prišlo na vrsto.

V tem primeru boš porival še starejšo kot 40-če boš lahko.
evil.gif