Kaj je s temi vranami letos?

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.436
3.825
113
davorinm.wordpress.com
Cesto mam tud jaz, samo sem se že več al manj navadil.

Fajn bi bilo okna menjat...v prejšnjem stanovanju, ko so bila okna menjana, se ni nič slišalo v stanovanje.

Zdaj pa lahko zaprem okna, pa še čepke v ušesa dam, pa se še zmeraj sliši KRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA, VRAAAAAAAAAAAAAAAAAAA, VRAAAAAAAAAAAAAAAAAA.
grin1.gif

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Ma sem ravno hotel odpret temo že pred kakim tednom.

Jebene slovenske vuvuzele, majko jim spalim.

Zadnič s frendom jema pri tivoliju... Tok da mi ni horsa z roke spipala. Prav čaka kdaj bo kaj priletelo na tla, ko leteči potepuški pesi mi pridejo naprej.

Pol pa druga vrana, pa lepo sedi na košu pa si postreže z vsebino.

S57BMU

Pripravnik
7. sep 2007
643
10
18
Hehe, kot prave leteče podgane
rolleyes-1.gif

A jih je že kdo opazil na delu na jesen ko iz drevja letijo razni plodovi, so tolk pametne da npr orehe vržejo na cesto, počaka da povoziš, potem pa mlask, celo tako hitre so da sem v vzratnem ogledalu videl "pojedino"
tongue-1.gif

Drgač pa imamo več koristi od lastovk, ker nam požrejo še največ insektov
smirk-1.gif

Lp.

dijo_porko

mona
6. sep 2007
2.137
72
48
123
Tole je pa mene živciralo kakšne 2 leti nazaj. Sem rabil en mesec da sem ugotovil, kakšen ptiček je to.

Utisevalec

Guru
12. nov 2007
16.186
4.155
113
Pri nas na "deželi" se pa najbolj nagravžno derejo šoje, sploh sedaj začetek poletja ...

Šoja:
7B2_srednja_Soja_Jay_04.jpg

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Najboljš da se vse postreli in pobije, prekleta golazen. Od medvedov, srn, do golobov, vran in ostalih ptičev.
Kaj hudiča jim je treba rinit ravno okoli naših hiš!!!

Maci

Fizikalc
18. jan 2010
2.989
0
36
Hvala bogu pri nama ni toliko ptičev oz. jih zeeeelo redko vidim.

Mi pa nabijajo črički ampak me ne moti, imam občutek kot da sem na morju
cheer.gif

MrDaco

Guru
11. sep 2007
12.105
6.317
113
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
A je kdo opazil, da je letos zlo velik vran zunaj? Vsako jutro me zbudijo ob 5:00 s svojim dretjem
jezen.gif

pa si zihr da so vrane? da niso srake, ker srake se res nagravžno derejo. Vrane me pa še niso zbudile, pa jih kar nekaj v okolici...

Mene predvsem zanima, od kje so se tok razpasle? sej kmal jih bo več kot golobov! zihr ni samo manjši odstrel razlog?

Točno to. Meni vsako jutro na teraso zleti sraka. Potem se pa dere "ko sraka" tako dolgo dokler se ne vstanem in jo z ploskanjem naženem. Ne vem kako dolgo bom še imel živce to počet. Fotru sem že rekel naj mi posodi zračno puško. Pa mi je malo mar če jezaščitena.

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
bo pa druga prišla... nehi hrano puščat na balkonu... al pa nekaj kar jo privablja

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.505
5.701
113
Citat:
Uporabnik pediater pravi:
Najboljš da se vse postreli in pobije, prekleta golazen. Od medvedov, srn, do golobov, vran in ostalih ptičev.

Smo pa socializirani
shocked-1.gif
Jaz jih sploh ne slišim več!

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
Citat:
Uporabnik pediater pravi:

Smo pa socializirani
shocked-1.gif
Jaz jih sploh ne slišim več!
Saj od tebe niti nisem pričakoval da boš razumel sarkazem.
tongue-1.gif

MrDaco

Guru
11. sep 2007
12.105
6.317
113
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
bo pa druga prišla... nehi hrano puščat na balkonu... al pa nekaj kar jo privablja

Hjoj, saj nismo cigani da bi puščali hrano kar povprek. Sigurno ni hrane na terasi. Ne vem kaj jo privablja ker je terasa res prazna (no razen vrtne garniture, pa še ta je kupljena v Hoferju, kar pomeni, da ni tako lepa, da bi bila vredna vsakodnevnega ogledovanja)
smile-1.gif

Car

POSTman
4. avg 2007
8.579
1.910
113
56
Planet zemlja
www.posta.si
Mojo mamo, ki je bila na sprehodu s psom, sta cca. 14 dni nazaj napadli dve vrani. Bilo je precej pestro, mama se je še dve uri tresla, cucek pa je bil ves posran...
stupid-1.gif

coolpower

Fizikalc
17. sep 2007
4.218
0
36
Zračna puška nudi zabavo in instantno sprostitev. Pa še tarče so v tem primeru zastonj in gibljive ter ob zadetku spuščajo zvočne efekte.