Citat:
Uporabnik CLIO15 pravi:
Ne velja ti imaš A1.
Mobitel pa nobeden ne upa objaviti.
Citat:
Uporabnik Ogo pravi:
Glavni zajeb Telekoma je počasi to, da so nekatere brihtole tam pogruntale, da bi se na cel kup lokacijah šle samo 2G in 4G, 3G pa ne.
Jaz slednjega sicer ne razumem, ampak ziher je kul.
No, očitno počasi ni več tako kul.
Telemach gradi 3G in 4G, ker ima na 2G samo frekvenco 1800 MHz.Citat:
Uporabnik philips pravi:
Saj to delajo vsi operaterji. Nove ruralne bazne so večinoma samo 2/4G.
Citat:
Uporabnik Ogo pravi:
Glavni zajeb Telekoma je počasi to, da so nekatere brihtole tam pogruntale, da bi se na cel kup lokacijah šle samo 2G in 4G, 3G pa ne.
Jaz slednjega sicer ne razumem, ampak ziher je kul.
Citat:
Uporabnik philips pravi:
Citat:
Uporabnik Ogo pravi:
Jaz slednjega sicer ne razumem, ampak ziher je kul.u
AbejžCitat:
Uporabnik Ogo pravi:
Citat:
Uporabnik philips pravi:
Citat:
Uporabnik Ogo pravi:
Jaz slednjega sicer ne razumem, ampak ziher je kul.u
Ne delajo vsi.
Pametni ukinjajo 2g v celoti in naprej razvijajo 3g in 4g. V dolgoročnih vidikih 5 plus let, pa je smer 4g in 5g.
2g je za leto 2017 že povsem neustrezna tehnologija. Ogrožaš uporabniško izkušnjo zato, da bi pokrival stare bakice z mobi regljami.
Potem pa beremo tukaj, kako je folk na kao najboljšem omrežju nedosegljiv. Na 2g si mnogokrat nedosegljiv že s tem, da imaš aktivno data sejo. In pri polžji hitrosti 2g je ta šansa velika.
2g je star že 35 let. Tehnologija je tudi dokazano varnostno neustrezna. To je samo še za odpeljat na deponijo in na kemično uničenje.