Nisi edini pri meni je bilo res adrenalinsko se spomni, da se more upedenat in spusti špeguček na sopotnikovi strani in mi istočasno reče naj držim volanCitat:
Uporabnik shift pravi:
ena moja bivša kura se je tudi vedno tako v avtu pacala.ni važno al je ona vozila al jaz.najhuje je bilo ko sva šibala na morje po AC cca 190km/h una pa vzame svinčnik in si začne okol oči pacat.boh var da bi takrat zabremzal
Citat:
Uporabnik XXXL pravi:
To je pa dobra stvar novega zakona. Promet poteka tako počasi, da imaš več časa za razna opravila. Počasi bo brivnik treba prinesti v avto, kak kavomat tudi ne bi bil odveč, je, pije in telefonira se tako ali tako že sedaj.
Tisti , ki ste po cele dneve na alterju, vas itak zmeraj baše čas in ga vam primanjkuje.Citat:
Promet poteka tako počasi, da imaš več časa za razna opravila.
To sem videl pred več leti na štiripasovnici v Celju.Citat:
Uporabnik XXXL pravi:To je pa dobra stvar novega zakona. Promet poteka tako počasi, da imaš več časa za razna opravila. Počasi bo brivnik treba prinesti v avto, kak kavomat tudi ne bi bil odveč, je, pije in telefonira se tako ali tako že sedaj.
Citat:
Uporabnik maggio pravi:
vse drugo kot vozijo- telefon je pa itak obvezna komponenta
Jaz imam Alter tudi v avtu, in tudi časa mi ne primanjkuje. Govorim samo to, da lahko združiš prijetno s koristnim.Citat:
Uporabnik stardec pravi:
Tisti , ki ste po cele dneve na alterju, vas itak zmeraj baše čas in ga vam primanjkuje.Citat:
Promet poteka tako počasi, da imaš več časa za razna opravila.
Kje v Celju pa je štiripasovnica? Ali kje je bila pred leti?Citat:
Uporabnik Pepe pravi:
To sem videl pred več leti na štiripasovnici v Celju.