AvtoFun Pozabil sem dimenzije. Tu je Hofer ponudba lojtrc, timer, plug'n'play, dela.
Hvala, previsoko, za pod okno rabim.
AvtoFun Pozabil sem dimenzije. Tu je Hofer ponudba lojtrc, timer, plug'n'play, dela.
Se mi je zdelo, ker pod oknom načeloma štromarji ne dajejo vtičnic, sploh pa je tu na eni strani tuš, na drugi bana. Imaš na spodnji strani pralni stroj, tako da bi tam verjetno bilo precej bolje ...nazalost ne, ampak bi lahko resli z neopaznim podaljskom.
Elektro grelec v lojtro in timer na vtičnico. Grelec lahko zgolj dogreje razliko med vodo iz talnega in željeno temp... Jaz mam sicer radiatorsko ogrevanje pa je grelec na lojtri vedno vklopljen na 1. stopnji, porabi verjetno kake 3 eur na mesec...Evo... da obudim temo, zadeva je prešla v uporabo, glede dodatnega grelnika še nisem nič rešil, sem pozabil vmes na vse skupaj. Sedaj kurblamo pač navaden kalorifer, je pa konstantno v kopalnici tam 21.5 stopinj, seveda je treba zvečer dogreti. Pa ugibam, če bi nad vrati dal kak IR panel in ga nastavil na timer. Vsak dan se hodimo umivat okoli 20h torej bi od 20h naprej moralo biti toplo. Torej kaj sploh in če bi se kaj dalo rešiti s tem panelom da bi bilo notri ob želeni uri ene 24-25 stopinj? Drugače imam že nagledan en stenski pihalnik, bi pa raje imel kak panel če to funkcionira kot sem si zamislil?
In po tej logiki z grelcem posledično ogrevaš nazaj grede kompletno vodo v sistemu. Bi rekel, da ni najbolj postrečeno. Razen če bi imel se en elektro ventil na radiatorju, ki bi zaprl pretok v času ko deluje grelec.Elektro grelec v lojtro in timer na vtičnico. Grelec lahko zgolj dogreje razliko med vodo iz talnega in željeno temp... Jaz mam sicer radiatorsko ogrevanje pa je grelec na lojtri vedno vklopljen na 1. stopnji, porabi verjetno kake 3 eur na mesec...
Elektro grelec v lojtro in timer na vtičnico. Grelec lahko zgolj dogreje razliko med vodo iz talnega in željeno temp... Jaz mam sicer radiatorsko ogrevanje pa je grelec na lojtri vedno vklopljen na 1. stopnji, porabi verjetno kake 3 eur na mesec...
Nisem spremljal teme (bral tudi ne bi )..a nekje sem zasledil, da imate talno gretje. Ja?Evo... da obudim temo, zadeva je prešla v uporabo, glede dodatnega grelnika še nisem nič rešil, sem pozabil vmes na vse skupaj. Sedaj kurblamo pač navaden kalorifer, je pa konstantno v kopalnici tam 21.5 stopinj, seveda je treba zvečer dogreti. Pa ugibam, če bi nad vrati dal kak IR panel in ga nastavil na timer. Vsak dan se hodimo umivat okoli 20h torej bi od 20h naprej moralo biti toplo. Torej kaj sploh in če bi se kaj dalo rešiti s tem panelom da bi bilo notri ob želeni uri ene 24-25 stopinj? Drugače imam že nagledan en stenski pihalnik, bi pa raje imel kak panel če to funkcionira kot sem si zamislil?