23 za kopalnico ni neki toplo. Mi imamo 28+ sam to je zarad babc, ki hočjo imeti vroče.Nevem, sem se tuširal v nekaj kopalnicah s talnim kjer je kao idealnih 22-23 stopinj in ni bilo nič kaj prijetno po tuširanju. Stvar okusa.
23 za kopalnico ni neki toplo. Mi imamo 28+ sam to je zarad babc, ki hočjo imeti vroče.Nevem, sem se tuširal v nekaj kopalnicah s talnim kjer je kao idealnih 22-23 stopinj in ni bilo nič kaj prijetno po tuširanju. Stvar okusa.
Ok sem se udal, bom napravo prižigal na gumb. Zdaj pa mi predlagaj eno takšno boljšo dizajnersko napravo ki mi bo hipu zagrela kopalnico. Sem odprt za predloge... Bistveno je da ko si zmislimo da je v 5-10min toplo kot pri kaloriferju za 20€.
Črnca k skoz lojtro pihaNe saj ok. Mora biti fiksna, nočem da se kje odlaga ali da nam je na poti na tleh.
Torej:
-bo na steni
-bo na izpih
-bo slim / vizualno elegantno
-bo priklopljeno direkt na štrom
-hebatga, sem se sprijaznil da bomo vsakič posebej ročno vklapljali na sami napravi v kopalnici, tudi wifi vklop ni napačen
Evo,.pivo v olp si mi dolžan če boš kupil
Primozb naj ti še kak popust(kupon) zrihta.
Glede na to da je shiping iz ceske, boš do Alter meetaa imel že v kopalnici.
[US$225.99 29% OFF]Yeelight YLYB01YL Intelligent 8 in 1 LED Bath Heater Ceiling Light (Xiaomi Ecosystem Product) Indoor Lighting from Lights & Lighting on banggood
Edit: izbrati moraš češko CZ, je 100$ ceneje, imaš jih samo 11 se.!
Lahko pa tudi na AeE nabavis, samo je dražje, pa se shiping.
€ 168,71 22%OFF | Yeelight Smart Bath Heater Bluetooth APP Remote Control 8 in 1 Bath Heater Ceiling Light 3 Gear Speed Rapid Heating
Je pa r s da je zadeva na stropu.
Če lahko še do zračnika potegneš cev, uredis se zračenje če prav razumem zadevo
Črnca k skoz lojtro piha
Ne omejuj se. Pejd lojtro pogledat na štrom, ni švoh.
Me zanima če tole lahko v steno porines.Hvala, pir dobiš v vsakem primeru če boš v MB! Ni pa to zame, nimam gips plat torej ga ne morem v plafon potisnit, zraven tega niti ne najdem kakšni in koliko W gralci so notri....
Pametno, da boš montiral pod okno. Tako se boš znebil kondenza na oknu. Samo zračenje in gretje po tuširanju bo moralo še nekaj časa laufati.
Kaj pa če grelec skriješ za nek velik " pokrov" na katerem bodo ploščice,spodaj in zgoraj pa rešetke za gretje
Pri namenski napravi je težava, ko crkne grelec.komplicirano je že od odprtja teme. kalorifer za 20€ reši vse, ampak to ne bi. te pa dajmo komplicirat.
integrirana polica z jegrom bo še najbolj ajnfoh