Ah, ne razumeš ali nočeš razumet? Poslušaj me pazljivo. Spodaj kjer imamo dnevne prostore sem prej (preden sem krivuljo dvignil za 2 stopinji) imel konstantno okoli 23 stopinj (23.1 23.2). V zgornjih prostorih kjer so spalni prostori (tam spimo, hodimo perilo prat, se umivat, imamo garderobe ter otroško sobo in delovno sobo, ki pa zaenkrat še nista naseljeni) pa je bilo prej konstantno okoli 22 stopinj (22.1, 22.2, 22.3). Torej če potegnem črto, razen kopalnice idealno. Kaj se je zgodilo zdaj po dvigu krivulje za 2 stopinji? sedaj smo od spodaj že na 24.1, 24.2, bog ne daj da nas je več, da kaj kuhamo, se temperatura že viša proti 24.5. Sorry, zame pekel. Nisem strokovnjak za vire toplote ampak okoli 24 stopinj od talnega je meni savna, se ne počutim dobro. Smo v kratkih rokavih da ne bo pomote. Zgoraj imamo prav tako sedaj okoli 23 stopinj tako da krivulja gre danes nazaj na izhodiščno 0 ali morda za probo na +1. Pa razumi da se mi je*be za 50EUR na sezono, jaz zraven hiše še s talnim nonstop ogrevam 50m2 garaže za dva avta. A se ti zdi da šparam? In glede na to da so v garaži skoraj 7m dvižna vrata ki so za en drek izolirana imam v garaži konstantno 16 stopinj (no res da je tam kača od talnega malenkost redkejša in da je na tleh manj izolacije kot notri), potem veš da ima toplotna kaj za delat Torej da skrajšam, niti se mi ne da zafrkavati s tem pripiranjem ventilov, naročil sem pihalnik za na steno, to bo najboljša rešitev. Vklopim tista 2KW na polne 3min pred tuširanjem ali kopanjem in v kopalnici je v roku 5min savna, 26 27 stopinj, kar bi bilo pri talnem utopija. Sploh pa pri nas ko si moja ne da dopovedati da če hoče imet bolj toplo v kopalnici da bi bilo fino da so vrata zaprta, sploh če jo bolj grejemo kot ostale prostore.