Ti ki živijo od burgerjev in podobne hrane so itak prepričani da jedo najboljše mesop kar se dobi na trgu.
Jap. Enako kot so veganci prepričani, da jedo eko zelenjavo...
Ti ki živijo od burgerjev in podobne hrane so itak prepričani da jedo najboljše mesop kar se dobi na trgu.
Pa kaj takšno zganjate.....koliko odpadništva ste že pojedli v svojem mesožerstvu? A je bil kdo kdaj bolan? Potem še naprej jejte trupla, primerno začinjena, kdo vam brani. Pač, stvar navade.Jap. Enako kot so veganci prepričani, da jedo eko zelenjavo...
Pa kaj takšno zganjate.....koliko odpadništva ste že pojedli v svojem mesožerstvu? A je bil kdo kdaj bolan? Potem še naprej jejte trupla, primerno začinjena, kdo vam brani. Pač, stvar navade.
Ko vam bo kljunilo v mozak, kako se te živali matrajo, preden jih potolčete, bo najverjetneje sledil preobrat. Če ste normalni. Drugač pa tudi ne.
Ko vam bo kljunilo v mozak, kako se te živali matrajo, preden jih potolčete, bo najverjetneje sledil preobrat. Če ste normalni. Drugač pa tudi ne.
Lej, če se sprašuješ o svojem vprašanju.....goni se. Ni mišljeno osebno, amak res, goni se. Če ne iz drugega, iz principa.Po tvojem mnenju torej človek, ki se zaveda mučenja določenega % za hrano namenjenih živali (kar ob dandanašnji informiranosti ni težko doseči) a se še vedno prehranjuje med drugimtudi z mesom, ker tako zahteva človeško telo, ni normalen?
Lej, če se sprašuješ o svojem vprašanju.....goni se. Ni mišljeno osebno, amak res, goni se. Če ne iz drugega, iz principa.
Ješ meso oziroma si ga jedla?Lej, če se sprašuješ o svojem vprašanju.....goni se. Ni mišljeno osebno, amak res, goni se. Če ne iz drugega, iz principa.
WTF? Iz principa naj se gonim ampak ni pa mišljeno osebno? Lahko tole malce bolj obrazložiš preden pridem do kakšnega prehitrega in napačnega sklepa?
Ne razumem namreč kaj je narobe tem, da človek kot vsejedec je med drugim tudi meso kljub temu, da se zaveda trpinčenja živali. In da se naj gonim zaradi tega pač nekako ni ravno na mestu, po drugi strani pa dandanes sliši vse živo tako da me dejansko skorajda nič več ne preseneti ampak razumel bi pa vseeno rad ta tvoj zadnji post.
Torej, zakaj se naj gonim, neosebno seveda (kar naredi zadevo veliko bolj na nivoju, not)?
Stari moj: enkratno rečeno....jebi se!!!!Ješ meso oziroma si ga jedla?
Zato, ker veš, da se živali mučijo vsaj pred smrtjo, ali pa si tak #nevednež#, da ne razmišljaš (ne, da ne veš), da se jih kolje, usmrčuje, obeša še žive na kavlje...pa kaj si ti za en #nevednež# A se norčuješ??? Zakaj se ne pozanimaš????
Pa kaj takšno zganjate.....koliko odpadništva ste že pojedli v svojem mesožerstvu? A je bil kdo kdaj bolan? Potem še naprej jejte trupla, primerno začinjena, kdo vam brani. Pač, stvar navade.
Aha, dejansko je bil nekje en kratek stik.... vdihni lepo globoko, izdihni, ponovi ene 3x nato pa preberi moje poste še enkrat.
Jaz VEM oz, se zavedam tega, da se določen % živali rejenih za hrano muči pred smrtjo in se mi to ne zdi OK ampak zgolj zaradi tega dejstva se jaz pač ne mislim odpovedati delu hrane, torej mesu, ki ga moje telo potrebuje in ne bo sledilo nobenega preobrata. Ti pa si pisala nekaj postov nazaj, da preobrat sledi zelo verjetno ali pa ta oseba ni normalna in sem te prosil za potrditev ali sem tvoje pisanje pravilno razumel ali pa sem si kaj narobe interpretiral.
Lej, a vid'š:
Torej? Ljudje, ki se zavedamo mučenja določenega % za hrano rejenih živali a zaradi potreb človeškega telesa še vedno jemo meso po tvoje nismo normalni?
Pa ne spet pisat goni se, jebi se, ti ne pristoji. Brez dvoma si sposobna normalnega odgovora, saj nisi jagababa.
ti imaš definitivno težave...Zato, ker veš, da se živali mučijo vsaj pred smrtjo, ali pa si tak #nevednež#, da ne razmišljaš (ne, da ne veš), da se jih kolje, usmrčuje, obeša še žive na kavlje...pa kaj si ti za en #nevednež# A se norčuješ??? Zakaj se ne pozanimaš????
Ni čudno da je tako kot je.Stari moj: enkratno rečeno....jebi se!!!!
O normalnosti bi se pa dalo razpravljat.
Spodnji post je nekako podtaknjen. Ne mešaj jagebabe, ki je ena izmed redkiih razmišljajoćih ljudi tu gor. Mene zadržujejo edno čustva.Aha, dejansko je bil nekje en kratek stik.... vdihni lepo globoko, izdihni, ponovi ene 3x nato pa preberi moje poste še enkrat.
Jaz VEM oz, se zavedam tega, da se določen % živali rejenih za hrano muči pred smrtjo in se mi to ne zdi OK ampak zgolj zaradi tega dejstva se jaz pač ne mislim odpovedati delu hrane, torej mesu, ki ga moje telo potrebuje in ne bo sledilo nobenega preobrata. Ti pa si pisala nekaj postov nazaj, da preobrat sledi zelo verjetno ali pa ta oseba ni normalna in sem te prosil za potrditev ali sem tvoje pisanje pravilno razumel ali pa sem si kaj narobe interpretiral.
Lej, a vid'š:
Torej? Ljudje, ki se zavedamo mučenja določenega % za hrano rejenih živali a zaradi potreb človeškega telesa še vedno jemo meso po tvoje nismo normalni?
Pa ne spet pisat goni se, jebi se, ti ne pristoji. Brez dvoma si sposobna normalnega odgovora, saj nisi jagababa.
Spodnji post je nekako podtaknjen. Ne mešaj jagebabe, ki je ena izmed redkiih razmišljajoćih ljudi tu gor. Mene zadržujejo edno čustva.
Nadalje. Vztrajam na ne goni se, ker večina od vas, ki ima opravka s forumom, ni sposobna razmišljati širše od uporabnikov.Gonite se!!!
Zato v glavnem, lahko bi si dopisovala v nedogled, ampak geslo, ki ga razume 123 in ostali ekvivalentneži: gonite se u 3 pm!!!
Z užitkom in podlegnite!!!