Kaj bi vi naredili?

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Vam bom malo natančneje razložil, da ne boste mislili, da sem fukjen..

Midva sva si začela lani v začetku novembra dopisovat preko neta. Nič erotike, nič kurjenja, na izi dopisovanje, razumete. Po enem mesecu sem jaz nekje izrazil željo, da se vidiva. Je rekla, ni blema...Ko boš v LJ ...se oglasi..

Cel čas je dajala vtis, da je resna punca, ki je naveličana skakanja sem in tja in išče kaj trajnega..Zelo lepo se je bilo pogovarjat z njo.

Decembra nisem šel k njej, veste kaka gužva je takrat, jaz sem imel skoz neke zabave, ona isto..Januarja je imela bolj malo časa, spet zabave, njen rd, pravoslavni božič, pravoslavno novo leto...Vse to ona praznuje..

Konec februarja sva se pa skregala in do začetka aprila nisva bila v kontaktu.

Potem sva komunicirala še 14 dni, nakar je počlo...Ona je meni zamerila določene stvari, jaz njej..to je to..

Maja sva se kao pobotala..ampak ona je ostala na stališču, da se midva nimava več kaj pogovarjati..

Konec koncev sem pa spoznal, da sploh ni tako resna itd..Kako vem, enostavno, tipe menjuje na 3-4 mesece...Tako se ji je zapisalo na nekem forumu...

Malo me je vlekla za nos glede svoje resnosti..

Zaj...sem, itak, ženska je nekaj časa definitivno bila zagreta, da se dobiva, samo jaz se pravočasno nisem spravil zraven..

Mogoče je bolje, da se nisem, kako bi me šele zjebalo, če bi s ez njo spustil v nekaj,v veri, da je to to, ona pa bi me čez 3 mesece nogirala...

Nazadnje urejeno:

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Da se je Kasius zagledal v Ljubljančanko, povrh pa še Srbkinjo/Makedonko.
aplauz.gif

Na tvojem mestu bi najraje pozabil na vse skupaj....

Če ne pa...Google nič ne najde slik pa to? Ustvari si novo namišljeno VL identiteto. Veš točno kaj ima rada in kaj ne...

Lahko si Željko s črnim BMW-jem ali Jože s kmetijo in pravkar dobljenim internetom....se pogovarji kak teden pa zafehtaj za sliko. Če je taka kakršna praviš da je, potem konstantno išče pozornost...ko jo dobi dovolj, jo gre iskat od drugega..in tako naprej... Za resno vezo tak tip ženske je itak nikakav material.

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Aja, pa upam, da nisi kvazi monogamen od novembra že, za to žensko, ki je niti ne poznaš niti nisi nikoli videl. Sicer pa tudi ona ni, kako berem.

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.580
10.798
113
kera drama, pa keri izgovori... pa srpkinja, parkle proč pa je. sicer je pa ziher na glasuj zame mežeščimi destkicami ali pa vsaj na FB.

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
sigurno je gor itak..take krule se povsod napopajo, kjer je možno

tipo, raje se skuleraj pa si najdi eno babo v rl
wink-1.gif

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Da se je Kasius zagledal v Ljubljančanko, povrh pa še Srbkinjo/Makedonko.
aplauz.gif

Na tvojem mestu bi najraje pozabil na vse skupaj....

Če ne pa...Google nič ne najde slik pa to? Ustvari si novo namišljeno VL identiteto. Veš točno kaj ima rada in kaj ne...

Lahko si Željko s črnim BMW-jem ali Jože s kmetijo in pravkar dobljenim internetom....se pogovarji kak teden pa zafehtaj za sliko. Če je taka kakršna praviš da je, potem konstantno išče pozornost...ko jo dobi dovolj, jo gre iskat od drugega..in tako naprej... Za resno vezo tak tip ženske je itak nikakav material.

Ynos, odlična ideja. Sploh se nisem spomnil!

Ne, na FB je ni. Če vtikam njeno ime in priimek (oboje poznam), vrže le nekaj suhoparnih podatkov, pač glede firme, v kateri dela..Njene slike na netu ni.

North_face

Fizikalc
31. mar 2008
1.500
0
36
www.alter.si
Pa nam zaupaj njeno ime... in priimek. Sej zdej gre že zgolj za firbec, ne? Uničit ne moreš ničesar, saj je vse uničila že ona ... torej? Kaj izgubiš s tem, da nam zaupaš ta dva podatka? Zgubiš nič, dobiš pa lahko vse (potešitev firbca, kako zgleda)
jest bi zihr tko naredu ...
mogoče je celo na ALTERJU ......... LOL

Nazadnje urejeno:

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.718
113
Ljudem je dolgcajt... pa si malo dopisujejo, da ni dolgcajt. Pol od tega pa tudi ne mislijo resno. Pri teh online zadevah gre samo, da moraš na hitro pozornost pritegniti čene te odjebejo. Jaz zmeraj na začetku napišem jutri grem z bungee jumpom skočit.
hysterical-1.gif

Pozabi jo.

Pa ne vem, kaj moraš še cel forum not vpletat. Imel si pol leta cajta pa bi jo spoznal, če si pa zajebal si pa zajebal.
crazy1.gif

Pa kako v enem mesecu se nista za termin mogla zmenit. Pač kot RL , [censored] zamujena ne vrne se nobena.
hysterical-1.gif

Pojdi na www.ona-on.com

Čene pa www.alter.si pa pikici teži
tongue-1.gif

Pa če tipe na par mesecev menjuje ti pomoje dovolj od nje pove.
17758-icon_confused.gif

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.086
5.659
113
Citat:
Uporabnik Kasius pravi:

Zdaj gre samo za to, da mene zanima, kako ta ženska dejansko zgleda, razumeta...Za radovednost gre..

Ni se mi še zgodilo, da bi me tako zamajala ženska, ki je sploh ne bi videl...situacija mi gre na živce, pomirim se lahko samo tako, da jo osebno vidim..

Tebe sam ego jebe......skenslala te je in zdei ji hočš dokazat da te ne more....da samo TI lahko njo
stupid-1.gif

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.086
5.659
113
Citat:
Uporabnik Kasius pravi:

Konec februarja sva se pa skregala in do začetka aprila nisva bila v kontaktu.

Potem sva komunicirala še 14 dni, nakar je počlo...Ona je meni zamerila določene stvari, jaz njej..to je to..

Maja sva se kao pobotala..ampak ona je ostala na stališču, da se midva nimava več kaj pogovarjati..

Konec koncev sem pa spoznal, da sploh ni tako resna itd..Kako vem, enostavno, tipe menjuje na 3-4 mesece...Tako se ji je zapisalo na nekem forumu...

.

Pa človek ti si fenomen.......uspel ti je bit "z njo" več kot 3 mesce...december....februar....maj....junij.....nevem kaj kle še jokaš...car si
hysterical-1.gif

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Tema je zaključena.

Danes sem dobil njen mejl, da jo lahko poklicem in greva na kaksen drink, ce zelim...

In ne, ni JOKE..

Zmagal sem na preprosto finto, se zdaj ne morem verjet.

B81

22. jul 2007
37.015
10.539
113
Zdaj, ko smo šli s tabo čez vse te vzpone in padce, nasvete, prepričevanja, negodovanja, nestrinjanja....da ne boš pozabil napisat, kako je bilo.

aja, kaka je pa bla tista finta, ki jo omenjaš?
Anyway,
zmaga.gif

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.580
10.798
113
pravi [censored], zdej si je kr neki namislil, pol pa tema zakljucena, prej pa 150 postov jokcanja. pacijent kmečki.